Goedkope Apple TV+ start al op 1 november!

Goedkope Apple TV+ start al op 1 november!

Voor een paar piek heb je al Apple TV+.

Heb je al een Netflix-account of een andere streamingdienst? Dan krijg je er in november twee grote keuzes bij. Nadat Disney onthulde vanaf 12 november te starten met Disney+ heeft nu Apple onthuld dat hun Apple TV+ ook in november aftrapt.

Voor $4,99 per maand krijg je vanaf 1 november toegang tot Apple TV+. De aftrap is wereldwijd, aangezien iedereen met de Apple TV App toegang kan krijgen. Apple belooft dat je daarmee kunt kijken naar 'originals' van 's werelds grootste verhalenvertellers.

Breed aanbod?
Uiteraard startte Netflix ook met een beperkt origineel aanbod. Dit geldt ook voor Disney, en ook voor Apple. De belangrijkste Apple Originals zijn de series See, The Morning Show, Dickinson, For All Mankind en nog een aantal producties. Daarna volgen iedere maand andere nieuwe originele Apple-producties. Check ze allemaal op de webite van Apple.

Toekomstige films zijn de drama's The Banker met namen als Anthony Mackie en Samuel L. Jackson en Hala. Deze zijn nog niet per 1 november beschikbaar. Check op Serietotaal de nieuw verschenen trailer voor See met Jason Momoa.

Gratis jaarabonnement
Een actie heeft Apple ook. Iedereen die een nieuwe Apple-product koopt, krijgt een jaar lang gratis toegang tot Apple TV+.

NieuwsFilm

meest populair