Algemeen

Goedkope Apple TV+ start al op 1 november!

Voor een paar piek heb je al Apple TV+.

door Bram de Groot om 22:56 in Algemeen
Heb je al een Netflix-account of een andere streamingdienst? Dan krijg je er in november twee grote keuzes bij. Nadat Disney onthulde vanaf 12 november te starten met Disney+ heeft nu Apple onthuld dat hun Apple TV+ ook in november aftrapt.

Voor $4,99 per maand krijg je vanaf 1 november toegang tot Apple TV+. De aftrap is wereldwijd, aangezien iedereen met de Apple TV App toegang kan krijgen. Apple belooft dat je daarmee kunt kijken naar 'originals' van 's werelds grootste verhalenvertellers.

Breed aanbod?
Uiteraard startte Netflix ook met een beperkt origineel aanbod. Dit geldt ook voor Disney, en ook voor Apple. De belangrijkste Apple Originals zijn de series See, The Morning Show, Dickinson, For All Mankind en nog een aantal producties. Daarna volgen iedere maand andere nieuwe originele Apple-producties. Check ze allemaal op de webite van Apple.

Toekomstige films zijn de drama's The Banker met namen als Anthony Mackie en Samuel L. Jackson en Hala. Deze zijn nog niet per 1 november beschikbaar. Check op Serietotaal de nieuw verschenen trailer voor See met Jason Momoa.

Gratis jaarabonnement
Een actie heeft Apple ook. Iedereen die een nieuwe Apple-product koopt, krijgt een jaar lang gratis toegang tot Apple TV+.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Wauw die See lijkt mij best interessant. Echter, het complete aanbod is nog te mager om mij binnen te halen.

RoberPaulsen

Avatar

Beetje raar om te zeggen dat Disney met een beperkt aanbod begint, volgens mij is het tegenovergestelde waar.
De dienst van Apple lijkt mij totaal niet interessant. Apple kennende zal het allemaal wel familie vriendelijk en braaf zijn.

Luizelgespuizel

Avatar

Disney komt inderdaad met een beperkt aanbod of je moet vrolijk worden van tekenfilm series van 20 jaar geleden en troep zoals High School Musical. Endgame en Captain Marvel zullen ook al niet op release aanwezig zijn en veel Fox content eindigt in Amerika op Hulu en gezien de familie vriendelijke content restrictie op Disney plus zal een serie als Fargo er waarschijnlijk ook niet op komen.

Die Star Wars serie wordt ook wekelijks geüpload dus je bent al verplicht 3 maanden te abonneren als het seizoen bijvoorbeeld 10 afleveringen krijgt.

Laten we het zo formuleren, als je voor kwaliteit gaat zal er best het een en ander opstaan maar het merendeel zal toch voor kinderen zijn en meer van hetzelfde. Als je op release al zo weinig nieuwe content hebt en al niet eens je films die tegen die tijd al een aantal maanden op blu ray uit zijn er op plaatst is het toch vrij karig. Maar goed, het is helaas Disney dus die komen er mee weg. Het is wachten tot ze een flink marktaandeel hebben en de prijs jaarlijks verhogen. Ben ook niet blij dat Apple met een dienst komt maar de line up is een stuk diverser dan alleen Marvel/Star Wars.

Chrischzz

Avatar

Vooralsnog zie ik geen echte reden om over te stappen of een extra dienst erbij te nemen. (het budget laat het ook gewoon niet toe)

Ik heb Netflix en daar heb ik nog lang niet alles qua series op gezien. En de kinderen vermaken zich er ook nog mee.

Alles van de andere diensten haal ik nu nog wel met nieuwsgroepen binnen, maar eerlijk gezegd ben ik niet zo geïnteresseerd in alle side-stories van karakters uit de Marvel/StarWars films.

ThysRomani

Avatar

Nieuwsgroepen. De meest veelzijdige uitgebreide dienst die er is. En dat voor maar 7 piek per maand.

Smiley face

GreenHornet

Avatar

Zolang Netflix Binge heeft dan blijf ik daar

Boer

Avatar

Nogmaals, Apple lijkt veel meer een focus te hebben op originele series. Disney+ is voor kinderen en MCU-fanboys. Het aanbod van Apple is inderdaad minimaal, maar de dienst mag best wat minder beschimpt worden.

Moviewheels

Avatar

Amazon Prime, Apple +, Disney+, HBO max, NBCUniversal, Netflix......... lekker makkelijk allemaal......

NieuwsFilm

meest populair