Gerucht: Palpatine wil opmerkelijk keizerrijk in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Gerucht: Palpatine wil opmerkelijk keizerrijk in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Dit zou wel een erg aparte wending zijn.

Gisteren verscheen er al een gerucht over hoe de grote Star Wars-slechterik Palpatine, gespeeld door acteur Ian McDiarmid, terugkeert in Star Wars: The Rise of Skywalker. Nu hebben we daar een vervolg op. Want wat is eigenlijk het uiteindelijke doel van Darth Sidious?


Let op: MOGELIJKE SPOILERS!


Wie had kunnen voorspellen dat we in The Rise of Skywalker de slechterik Palpatine zou terugkeren? Toch gebeurt het. Wat ook gebeurt is dat we een Dark Rey (Daisy Ridley) te zien krijgen en nu is mogelijk duidelijk waarom Palpatine zo graag Rey aan zijn kant wil hebben.

Groots keizerrijk!
Als we het nieuwe gerucht van Making Star Wars moeten geloven dan wil Palpatine dat Rey en Kylo Ren (Adam Driver) de keizer en keizerin worden van zijn nieuwe 'Empire'. Palpatine noemt ze de "Dyad". Op het moment dat de twee jongelingen zowel de positieve als negatieve kant van de Force verbinden zou er een enorme Force-bliksem ontstaan die een Resistance-schip laat neerstorten.

Rey een Skywalker of een Palpatine?
Hieraan wordt toegevoegd dat de film eindigt met een scène waarin Rey de woning / homestead van Lars bezoekt. Ze zou zichzelf introduceren met "Rey, Rey Skywalker".

Tegenstrijdig vulde Wo Got This Covered het gerucht van gisteren aan met dat Rey stiekem de kleindochter is van Palpatine... Zou het kunnen?

NieuwsFilm

meest populair