Netflix

Millie Bobby Brown (Eleven in Stranger Things) maakt nu zelf een film voor Netflix

De film is gebaseerd op een persoonlijk verhaal.

door Jeffrey Kouters om 15:39 in Netflix
De razend populaire tienerster Millie Bobby Brown (Stranger Things, Godzilla: King of Monsters) gaat voor Netflix een speelfilm produceren. Dat doet zij samen met haar oudere zus en vader.

Millie Bobby Brown is opnieuw een samenwerking aangegaan met Netflix. De 15-jarige actrice gaat namelijk de film A Time Lost produceren. Brown heeft ook meegeschreven aan het verhaal. Dat deed ze samen met haar zus Paige.

A Time Lost gaat over een langlopende ruzie tussen twee families die volledig uit de hand loopt wanneer de tienerdochter van een van de gezinnen kanker blijkt te hebben.

Familieproductie
"Millie is een ongekend creatief talent en we zijn blij dat ze al vanaf het begin van haar carrière deel uitmaakt van onze familie", laat Lisa Nishimura van Netflix weten in een reactie. "Het is prachtig om te zien hoe zij haar visie als producente en schrijfster weet te vertalen naar het scherm".

Niet de eerste keer
Dit is niet de eerste keer dat Brown aan de slag gaat als producente. Ze is momenteel namelijk ook in die rol betrokken bij Enola Holmes, een film over de zus van de bekende detective.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Eddie Singer

Avatar

Stranger things have happened...

Oboema

Avatar

Hm. Henry Cavill en Helena Bonham Carter in Enola Holmes? Interessant. Maar dan zelf de hoofdrol spelen? Klinkt zo "Tom Cruise"-achtig Smiley face

NieuwsFilm

meest populair