Algemeen

De Niro, Pacino & Pesci op eerste poster Martin Scorsese's 'The Irishman'

De drie iconische acteurs zijn voor het eerst samen te zien in een film.

door Zilko Tarici om 22:30 in Algemeen
Netflix heeft de eerste officiële poster van Martin Scorsese's gangster-epos The Irishman onthult. De onthulling komt gezamenlijk met het nieuws dat de film vertoond zal worden tijdens het Rome Film Festival na vertoningen tijdens het New York Film Festival (27 september) en het BFI London Film Festival (13 oktober). De poster kun je uiteraard hieronder bekijken.

De 3,5 uur durende film wordt door Netflix omschreven als een monumentale reis door de geheime gangen van de georganiseerde misdaad. Rivaliteiten, connecties met bekende politici en machtsstructuren; alles wordt tot in detail blootgelegd.

Een cast om van te smullen
The Irishman is gebaseerd op een scenario van Steve Zaillian, die op zijn beurt het boek I Heard You Paint Houses als basis gebruikte. In de film wordt o.a. het onopgeloste mysterie rondom de verdwijning van maffiabaas Jimmy Hoffa onderzocht. De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin en Stephen Graham.

De film is vanaf 27 november te streamen via Netflix. Dit wordt voorafgegaan door een Nederlandse bioscooprelease op 14 november.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Nouw.. Ik ga hem kijken. Maar op Netflix... die 3 en een half uur.duurt me een beetje te lang.

donniebrasco

Avatar

Yeah lekker in de bios! Zit hier al 5 jaar naar uit te kijken ...

Maac

Avatar

Er lijkt teveel af te hangen van het feit dat dit beruchte trio in dezelfde film verschijnt...

Maar goed, Scorsese met een topcast, meer moet ik eigenlijk niet nodig hebben om vertrouwen te hebben.

NieuwsFilm

meest populair