De Niro, Pacino & Pesci op eerste poster Martin Scorsese's 'The Irishman'

De Niro, Pacino & Pesci op eerste poster Martin Scorsese's 'The Irishman'

De drie iconische acteurs zijn voor het eerst samen te zien in een film.

Netflix heeft de eerste officiële poster van Martin Scorsese's gangster-epos The Irishman onthult. De onthulling komt gezamenlijk met het nieuws dat de film vertoond zal worden tijdens het Rome Film Festival na vertoningen tijdens het New York Film Festival (27 september) en het BFI London Film Festival (13 oktober). De poster kun je uiteraard hieronder bekijken.

De 3,5 uur durende film wordt door Netflix omschreven als een monumentale reis door de geheime gangen van de georganiseerde misdaad. Rivaliteiten, connecties met bekende politici en machtsstructuren; alles wordt tot in detail blootgelegd.

Een cast om van te smullen
The Irishman is gebaseerd op een scenario van Steve Zaillian, die op zijn beurt het boek I Heard You Paint Houses als basis gebruikte. In de film wordt o.a. het onopgeloste mysterie rondom de verdwijning van maffiabaas Jimmy Hoffa onderzocht. De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin en Stephen Graham.

De film is vanaf 27 november te streamen via Netflix. Dit wordt voorafgegaan door een Nederlandse bioscooprelease op 14 november.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair