Krijgen we een nieuwe 'Star Wars: Holiday Special'?

Krijgen we een nieuwe 'Star Wars: Holiday Special'?

Jon Favreau wil hem wel maken voor Disney+.

De Star Wars-franchise is natuurlijk uiterst geliefd bij fans van over heel de wereld. Er zijn meerdere films, animatieseries, boeken, comics en ga maar door uitgebracht en er is dus heel wat om van te houden. Maar iets waar mensen al helemaal niet van houden is de Holiday Special. Als het aan Jon Favreau ligt, krijgen we er daar nog een van te zien.

Favreau sprak met Entertainment Tonight voordat de uitreiking van de Saturn Awards plaatsvond. Hij zou het willen dat hij die toevoeging aan de franchise van nieuw leven mag voorzien voor streamingdienst Disney+. Daar maakt Favreau nu al een serie voor, dat bevalt en dus zou hij veel meer willen.

Holiday Special maken?
"Wat ik echt heel graag zou willen doen, misschien wel voor Disney+, is een Holiday Special maken," vertelde Favreau. "Zou dat niet geweldig zijn? Ik moet het maar eens bij ze gaan pitchen. We zullen zien. Als je een Holiday Special wil, moet je dat vooral even laten weten aan Disney+!"

De showrunner van The Mandalorian is hard op weg om een van de belangrijkste stemmen in de franchise te worden. Favreau werkt aan het tweede seizoen van de eerste live-action film in de reeks en mag naar het schijnt veel meer doen voor Disney en Lucasfilm.

NieuwsFilm

meest populair