Openingsscène 'Star Wars: The Rise of Skywalker' lijkt bekend!

Ook veel CGI-Leia te zien in deel negen.

Aan het einde van Star Wars: The Last Jedi lijkt er nog een beetje hoop voor de Resistance, al is deze flink uitgedund. De macht lijkt vooral bij Kylo Ren (Adam Driver) te liggen. De grote vraag is: hoe weten personages als Rey, Leia, Finn, Poe Dameron en Chewbacca een vuist te maken tegenover Kylo Ren en The First Order?


Let op: MOGELIJKE SPOILERS!

Een nieuw bericht van Making Star Wars onthult nu mogelijk de beginscène uit Star Wars: The Rise of Skywalker en deze lijkt anders te verlopen dat je mogelijk zou verwachten. De beschrijving van de fanwebsite:


"Na de 'opening crawl' draait het beeld weg uit de ruimte. De camera zoomt in op een planeet bedekt met bomen. We zien in de verte een blauw lichtzwaard duelleren met een groen lichtzwaard. Beide lichtzwaarden worden vastgehouden door Jedi's met witte helmen met vizieren die de gezichten bedekken, dus we zien niet gelijk of dit Rey met iemand anders is. De twee Jedi's staken vervolgens het duel en verwijderen hun helmen. Dan zijn Luke Skywalker en Leia Organa te zien en ze hebben precies de leeftijd als in Return of the Jedi, op de maan van Endor. De film begint met een flashback."

Leia veel te zien, ook in CGI
Volgens hetzelfde bericht zouden we veel van Leia te zien krijgen. Het personage van wijlen Carrie Fisher zou veelvuldig te zien zijn, ook middels CGI. Haar dochter Billie Lourd zou hierbij geholpen hebben.

J.J. Abrams' Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf 18 december in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair