Algemeen

Openingsscène 'Star Wars: The Rise of Skywalker' lijkt bekend!

Ook veel CGI-Leia te zien in deel negen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Aan het einde van Star Wars: The Last Jedi lijkt er nog een beetje hoop voor de Resistance, al is deze flink uitgedund. De macht lijkt vooral bij Kylo Ren (Adam Driver) te liggen. De grote vraag is: hoe weten personages als Rey, Leia, Finn, Poe Dameron en Chewbacca een vuist te maken tegenover Kylo Ren en The First Order?


Let op: MOGELIJKE SPOILERS!

Een nieuw bericht van Making Star Wars onthult nu mogelijk de beginscène uit Star Wars: The Rise of Skywalker en deze lijkt anders te verlopen dat je mogelijk zou verwachten. De beschrijving van de fanwebsite:


"Na de 'opening crawl' draait het beeld weg uit de ruimte. De camera zoomt in op een planeet bedekt met bomen. We zien in de verte een blauw lichtzwaard duelleren met een groen lichtzwaard. Beide lichtzwaarden worden vastgehouden door Jedi's met witte helmen met vizieren die de gezichten bedekken, dus we zien niet gelijk of dit Rey met iemand anders is. De twee Jedi's staken vervolgens het duel en verwijderen hun helmen. Dan zijn Luke Skywalker en Leia Organa te zien en ze hebben precies de leeftijd als in Return of the Jedi, op de maan van Endor. De film begint met een flashback."

Leia veel te zien, ook in CGI
Volgens hetzelfde bericht zouden we veel van Leia te zien krijgen. Het personage van wijlen Carrie Fisher zou veelvuldig te zien zijn, ook middels CGI. Haar dochter Billie Lourd zou hierbij geholpen hebben.

J.J. Abrams' Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf 18 december in de bioscoop!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Dacht dat ze absoluut geen cgi leia wouden en alleen deleted scenes zouden gebruiken

SAS1982

Avatar

@Janushhw,
Ja precies dat dacht ik ook. Eerder namen ze alle nieuws/geruchten over van die loser Mike Zero, nu is dat making Star Wars.

Devenace

Avatar

Leuk, blijkbaar een belangrijk iets wat ze laten zien en waarom ze flashbacken.

ExtraDip3000

Avatar

@SAS1982:. Precies wat jij zegt !

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ze gaan ook archiefbeelden gebruiken voor de scènes van Leia in de ‘hedendaagse’ scènes. Maar als Luke en Leia ook jong te zien zijn is het wel logisch dat er ook CGI wordt gebruikt. Hadden ze ook moeten doen als Carrie Fischer nog had geleefd. Dus lijkt me niet dat ze op hun woorden terugkomen.

Grendizer

Avatar

@ SAS1982

Wees blij dat ze niet alle onzin van Thor Skywalker overnemen,not zo'n figuur dat elke video een heel andere film voorspelt.
En straks maar zeiken dat het een slechte film is omdat geen van z'n geruchten is uitgekomen.

NieuwsFilm

meest populair