Eerste reacties Will Smith's 'Gemini Man': "Misschien wel Ang Lee's beste"

Eerste reacties Will Smith's 'Gemini Man': "Misschien wel Ang Lee's beste"

Misschien wel een van de weinige films die je in 3D moet zien...

Het is op zich wel bijzonder: een hedendaagse Will Smith die als huurmoordenaar wordt ingehuurd om een jongere kloon van zichzelf om te leggen. Dat gebeurt in Ang Lee's Gemini Man.

We beginnen met Blackfilm, die te spreken zijn over de film: "Will Smith is terug van weggeweest. Het verhaal is niet echt origineel, maar de visuals en momenten van actie zijn goud!"

Kijk in 3D!
Syfy meldt dat de 3D-effecten in deze film spot on zijn: "Bekijk de film in 3D, het is het beste dat ik in jaren heb gezien."

Refinery29 vervolgt: "Dit is een van de weinige keren dat ik mensen aanraad naar de 3D-voorstelling te gaan."

120 FPS
Het bijzondere van Gemini Man is dat de film in 129 FPS (Frames Per Second) is gedraaid in plaats van de gebruikelijke 24 of 48. Dit is volgens ComingSoon ook de kracht: "Actiescènes zijn bewonderenswaardig in dit format. Als je dit niet in de bioscopen checkt, mis je een ongelofelijke ervaring."


Bekijk de afbeelding
Twee motorfietsen
We sluiten af met een grappige recensie van Collider, die vlak na het kijken van de film als volgt reageren: "In Gemini Man gooit oude Will Smith niet één, maar twee motorfietsen naar jonge Will Smith. En dat is voor mij super goed."



Gemini Man is vanaf 10 oktober 2019 te zien in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair