Vijf acteurs die Wolverine kunnen spelen in Marvel-filmuniversum

Welke zou jij kiezen?

In 2000 debuteerde Hugh Jackman als het personage Wolverine en in 2017 nam hij na vele X-Men en Wolverine-films afscheid van het Marvel-personage. Welke acteur moet Logan spelen in het Marvel Cinematic Universe?

De website Cinemablend zette vijf namen in een artikel en deze kandidaten zouden zomaar op het lijstje van Marvel Studios en Kevin Feige kunnen staan.

De eerste naam is Joe Manganiello (Magic Mike). De acteur zou eigenlijk Deathstroke in het DC Extended Universe gaan spelen, maar die ideeën lijken in de prullenbak te liggen. Een groot minpunt voor Manganiello is zijn leeftijd. Hij is namelijk al 42 jaar. Marvel Studios lijkt eerder voor een jongere acteur te gaan.

Een jonge of oudere Wolverine?
Aan de andere kant is Wolverine ook een iets ouder personage is de comics. Een andere kandidaat zou de 40 jarige Luke Evans (Beauty and the Beast, The Hobbit) kunnen zijn. De acteur heeft al goede banden met Walt Disney en een erg goede kop voor de rol. Iets jonger zijn acteurs Garrett Hedlund en Jai Courtney, respectievelijk bekend uit TRON: Legacy en de DC-film Suicide Squad. Ook zij zijn geen verkeerde opties.

De jongste van de vijf potentiële kandidaten voor de Wolverine-rol is Taron Egerton, uiteraard de acteur uit de twee Kingsmen-films en de succesvolle biopic Rocketman van eerder dit jaar.

Of een terugkeer?
Ondanks dat de kans klein is dat Jackman terugkeert in de rol, heeft hij in het verleden aangegeven dat hij graag in het Marvel Cinematic Universe te zien zou willen zijn. De kans dat Marvel Studios dat ook wilt, is echter vrij klein aangezien zij hoogstwaarschijnlijk afstand nemen van de reeds verschenen X-Men films.

NieuwsFilm

meest populair