Algemeen

Enge spoken op foto's nieuwe 'Grudge'-film!

Volgend jaar start de nieuwe Grudge-reeks.

door Bram de Groot om 10:00 in Algemeen
In 2002 verscheen de goed ontvangen Noord-Koreaanse horrorfilm Ju-on. Het kostte Hollywood slechts twee jaar om een Engelstalige remake The Grudge op te leveren, met snelle en minder succesvolle vervolgen in 2006 en 2009. Nu is het tijd voor een soort reboot en opnieuw is Sam Raimi betrokken al producent.

De eerste foto's uit de nieuwe Grudge komen via Sony Pictures en Ghost House Pictures en tonen onder meer enkele van de geesten die opduiken in het verhaal rond een huis dat bezeten is door een duistere demon. Opvallend genoeg is de film geen reboot en geen vervolg. De film speelt gelijktijdig af als de film uit 2004.


Er zijn rollen voor onder meer Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Lin Shaye en Jacki Weaver. De regie lag in handen van Nicolas Pesce (The Eyes of My Mother) en eigenlijk moest de film al in de zomer van 2019 verschijnen. Nu staat Grudge gepland voor 9 januari 2020.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

2002 verscheen de goed ontvangen Noord-Koreaanse horrorfilm Ju-on.


Nee Japanse niet noord koreaanse

Eén 2de Amerikaanse remake van deze geweldige Japanse film? Ik weet niet, Japanners ( en andere Aziatische landen) zijn echt heer en meester in dit soort horror films, Hollywood ( en de westerse wereld in het algemeen) not so much.

Khalidmocro

Avatar

Werd vanochtend wakker naast 1 die er enger uitzag imo.

ridjieddo

Avatar

Best benieuwd eigenlijk hoe een Noord-Koreaanse horrorfilm eruit zou zien.

NieuwsFilm

meest populair