Officiële speelduur 'The Irishman' blijkt enorm [RECTIFICATIE]

Ook in Pathé te zien.

Dit jaar was er heel wat te doen om de forse speelduur van Avengers: Endgame, want drie uur lang de film zonder pauze bekijken in de bioscoop zou iets teveel van het goede zijn. Netflix weet de speelduur met The Irishman flink te overtreffen. Gelukkig hoef je nu niet rennend naar het toilet. Tenzij je vanaf begin november naar Pathé gaat.


Rectificatie: Eerder meldden we dat Pathe de film zou vertonen. Dit klopt niet. "Pathe gaat deze film NIET vertonen, wij vertonen films die het Theatrical window van 4 maanden respecteren," aldus een woordvoerder.

Binnenkort gaat Martin Scorseses The Irishman in première tijdens de 57e editie van het New York Film Festival, van 27 september tot 13 oktober. Via de website van het festival wordt duidelijk dat het misdaaddrama maar liefst 209 minuten duurt, en dat is 3 uur en 29 minuten! Gelukkig heb je een pauzeknop in de app of op je afstandbediening.

Beperkt in Nederlandse bioscopen
The Irishman, met rollen voor onder meer Al Pacino en Robert De Niro, zal beperkt in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen. De ketens Vue en Pathe hebben te kennen gegeven de Netflix-film niet te vertonen.

The Irishman moet op 27 november online verschijnen op Netflix. Hieronder de eerdere trailer.



NieuwsFilm

meest populair