Kit Harington heeft laatste seizoen 'Game of Thrones' nog steeds niet gezien

Stoute Jon Snow...

We zijn inmiddels een paar maanden verder sinds fantasieserie Game of Thrones ten einde kwam met het achtste seizoen. Deze bestond uit een zestal afleveringen en bedenkers David Benioff en D.B. Weiss trachtten met gelimiteerde tijd een voldoening gevend eind te creëren. De meerderheid van de kijkers lijkt het nog steeds niet verwerkt te hebben en is het niet eens met de afsluiting. Toen hoofdrolspeler Kit Harington van het weekend de Emmy's bijwoonde, werd hier hem naar gevraagd.

De 32-jarige Engelsman trekt zich helemaal niets aan van de klachten - wat overigens opvallend is, omdat hij het eindproduct nog niet gezien heeft. "Zo ben ik met de controverse omgegaan. Ik heb het laatste seizoen nog niet bekeken, maar ik weet wat ervoor nodig was om het te filmen. En het was zwaar en iedereen heeft hun liefde en inspanning erin gestoken."

Bekijk de afbeeldingInvloed
Overtuigd gaat de acteur uit Brimstone verder: "De controverse voor ons... We wisten dat wat wij deden juist was, verhaaltechnisch gezien. We wisten dat het goed was voor de karakters omdat we tien jaar met ze hebben geleefd. De controverse had niet echt invloed op ons."

Drakenmoeder
Ook Emilia Clarke, die jarenlang Daenerys Targaryen tot leven bracht, ziet de reacties niet als iets dat negatief is. "Weet je wat? Het was zeer vleiend. Ze gaven er zoveel om, maakten zoveel stampei, omdat zij dachten te weten hoe de karakters hadden moeten eindigen. Hoe het verhaal had moeten verlopen. Dat is gewoon enorm vleiend. Het geeft aan hoeveel iedereen ervan hield," eindigde de 32-jarige actrice die de Emmy's ook niet wilde missen.

Ga voor het laatste 'Game of Thrones'-nieuws naar SerieTotaal.nl!

NieuwsFilm

meest populair