Herkomstverhaal Kylo Ren gaat fans teleurstellen

Herkomstverhaal Kylo Ren gaat fans teleurstellen

Comic-reeks laat herkomst Star Wars-slechterik zien.

Over nog geen 100 dagen verschijnt Star Wars: The Rise of Skywalker in de bioscoop en voorafgaand aan die film verschijnen meerdere comics die verdieping geven aan bepaalde personages. In The Rise of Kylo Ren wordt er gekeken naar het verleden van Adam Drivers Kylo Ren a.k.a. Ben Solo.

In de vierdelige comic The Rise of Kylo Ren van schrijver Charles Soule en tekenaar Will Sliney wordt een herkomstverhaal neergezet die niet iedereen zal bevallen. Dit zei Soule recent tijdens Fan Expo Toronto. De comic volgt het "tragische verhaal" van Ben Solo en laat bepaalde keuzes van Ben zien om hem beter te leren begrijpen.

Niet iedereen blij met dit verhaal
"Soms vertellen Star Wars-verhalen een geweldig verhaal over een geweldig mooie tijd. Maar bij andere verhalen is het van 'oké, we geven je een ongelooflijk belangrijk deel van de mythologie die je moet uitwerken.' De fans zouden niet erg blij met me zijn als ik dit verknoei. En waarschijnlijk niet iedereen hier zal blij zijn met de keuzes die ik heb gemaakt," aldus Soule tegenover de aanwezigen tijdens de Fan Expo.

Vanaf 4 december ligt het eerste deel van The Rise of Kylo Ren in het schap. De film The Rise of Skywalker debuteert op 18 december in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair