Will Smith wordt misdaadbaas in Netflix-film!

Will Smith wordt misdaadbaas in Netflix-film!

Dit hebben we nog niet eerder gezien.

De ondertussen vijftig jarige acteur Will Smith heeft al flink wat uiteenlopende rollen gespeeld, van The Fresh Prince, Mike Lowrey en Agent J tot Muhammad Ali, Deadshot en recent nog Genie. Nu pakt hij het toch iets heftiger aan: Smith wordt een misdaadbaas in een nieuwe Netflix-film.

De Netflix-misdaadthriller draait om een misdaadsyndicaat dat bestaat uit zeven Afro-Amerikaanse mannen die Harlem regeerden in de jaren 70 en de vroege jaren 80. Ze hadden als doel een zelfvoorzienende en zelfcontrolerende Afrikaans-Amerikaanse stadsdeel op te richten, gefinancierd door een revolutie in de drugswereld.

Smith als misdaadbaas
Smith zal volgens Deadline de rol spelen van onderwereldbaas Nicky Barnes, de leider van de groep misdadigers. Opvallend aan het verhaal is dat Barnes in 2012 overleed. Dit werd pas afgelopen zonder bekend gemaakt.

Deze nieuwe Netflix-film krijgt de titel The Council en wordt geschreven en regisseerd door Peter Landesman, die eerder Concussion (2015) met Smith opleverde. Smith maakte eerder de fantasyfilm Bright voor Netflix.

NieuwsFilm

meest populair