De missie van de Angels in eerste clip 'Charlie's Angels'

De missie van de Angels in eerste clip 'Charlie's Angels'

Voor wie werken ze...

Tijdens een bezoek aan Jimmy Kimmel Live! heeft de cast van de reboot van Charlie's Angels een eerste filmclip getoond. In het onderstaande fragment (rond 4:42) kun je de clip checken.



In het laatste deel van het interview, dat hierboven ook in zijn geheel te zien is, horen we regisseur Elisabeth Banks over haar grote plan voor deze Charlie's Angels

Meer Angels-teams
Opnieuw werken de Angels voor het bedrijf van de mysterieuze Charles Townsend, wiens veiligheids- en onderzoeksbureau tot internationale proporties stijgt.

Met 's werelds slimste, moedigste en best getrainde vrouwen aan boord nemen de Angels in meerdere teams de gevaarlijkste klussen ter wereld op zich.

Banks' Angels
Volgens Banks zijn haar Angels, namelijk Kirsten Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska, de beste Angels die we tot nu toe gezien hebben.

"Het zijn ontzettend normale maar moderne Amerikaanse dames. Ze zijn slim, bad-ass en ontzettend grappig zo af en toe. Hun Angels hebben allemaal ook iets van hun persoonlijke eigenschappen in zich. Dat is erg leuk."



Charlie's Angels is vanaf 14 november 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair