Kylo Ren zoekt Dark Side-geheimen in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Kylo Ren zoekt Dark Side-geheimen in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Dat belooft een interessant plot te worden.

Speelgoed voor Star Wars: The Rise of Skywalker onthult een interessant nieuw detail over de rol van Kylo Ren. Het personage van Adam Driver is, zo blijkt, op zoek naar nieuwe geheimen rond de Dark Side van de Force. In de eerste twee films van de sequeltrilogie twijfelde hij nog om weer voor de Light Side te gaan, maar die tijd lijkt voorbij.

Kylo Ren is nu namelijk de leider van de First Order en een man met een missie. Hij heeft besloten om de laatste mensen van het Resistance uit te moorden. Dat zal ook zijn waar deze nieuwe film om draait. Althans, zo lijkt het. Nu lezen we in elk geval dat Ren ook een missie heeft.

Dark Side-geheimen
Kylo Ren is volgens speelgoed als nieuwe Supreme Leader van de First Order "machtiger dan ooit. Desalniettemin zoekt Ren naar geheimen van de Force en dan specifiek uit de diepten van de Dark Side." Wellicht leidt dat wel tot de terugkeer van Palpatine, waar we nog weinig over weten. In het huidige canon wist een andere Sith Lord zijn ziel te vangen in een helm en zo Darth Vader te spreken.

The Rise of Skywalker zal de First Order en Resistance in een grote oorlog tonen. De First Order heeft de bovenhand, en lijkt hulp te krijgen van Palpatine met een grote vloot aan oorlogsschepen. Maar natuurlijk zal het licht winnen en daarin spelen naar het schijnt Light Side Force Ghosts een belangrijke rol.

Vanaf 20 december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair