'Spider-Man'-makers zetten site 'The Daily Bugle' live

'Spider-Man'-makers zetten site 'The Daily Bugle' live

J.K. Simons keert terug als de bekende journalist in een nieuwe video!

Sony heeft de officiële website van The Daily Bugle, de blog waarop de bekende Spider-Man-hater J. Jonah Jameson (J.K. Simons) ten strijde trekt tegen al het nepnieuws rondom superhelden, gelanceerd. Ook is er nieuwe video verschenen waarin J.J.J. weer de aanval opent op Spider-Man.

De makers van Spider-Man: Far From Home wisten veel fans te verrassen met de terugkeer van J.K. Simons als J. Jonah Jameson in een bonusscène van die film. Simons speelde diezelfde rol eerder in de drie Spider-Man-films van Sam Raimi. Dat deed hij zó goed dat Sony en Marvel niet het idee hadden dat een andere acteur de besnorde journalist zou kunnen vertolken.

Binnenkort verschijnt Far From Home op Blu-ray en dvd en daarom heeft Sony een officiële site voor The Daily Bugle in de lucht gegooid om de film wat extra te promoten. "De oorlog tegen nepnieuws heeft een held: J. Jonah Jameson van The Daily Bugle! Lees het nieuws dat je van de superhelden niet mag weten!", valt er te lezen. Ook is er een nieuwe video te zien en zijn er stukjes te lezen over de Blip en Hydro-Man.


Spider-Man: Far From Home is vanaf 13 november beschikbaar op Blu-ray en dvd!

NieuwsFilm

meest populair