Prachtige Empire-covers 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Prachtige Empire-covers 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Vanaf 18 december draait het negende deel van de Skywalker-saga in de Nederlandse bioscopen.

Over drie maanden gaan we dan eindelijk zien hoe de Skywalker-saga eindigt in Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker. Ondanks dat het dus niet lang meer duurt voordat we de negende film te zien krijgen, lijkt het promotiebombardement waar Disney om bekend staat nu pas op gang te komen. Vandaag een aantal prachtige nieuwe covers van filmblad Empire, waarop Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver) centraal staan.

In het november-nummer spreekt Empire niet alleen met regisseur J.J. Abrams, maar ook met co-scenarist Chris Terrio en franchise-baas Kathleen. Ze wijden uit over de monumentale taak om de saga tot een einde te brengen, zeker gezien de ontvangst van The Last Jedi...

Hoe zal het verhaal van Rey en Kylo Ren eindigen?
Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf 18 december a.s. in de Nederlandse bioscopen. Naast de eerder genoemde Ridley en Driver zijn er in de film ook rollen weggelegd voor acteurs als Oscar Isaac, Mark Hamill, Domhnall Gleeson, Keri Russell, John Boyega en Carrie Fisher. Ian McDiarmid keert op zijn beurt (op de een of andere manier!) terug als Emperor Palpatine.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair