Meer 'Star Wars' voor Chewbacca?

Meer 'Star Wars' voor Chewbacca?

Of houdt het op met The Rise of Skywalker?

Mogelijk nemen we met Star Wars: The Rise of Skywalker afscheid van Chewbacca. Dat is jammer, want acteur Joonas Suotamo, die de rol sinds 2015 heeft overgenomen van Peter Mayhew laat weten graag meer te zien te willen zijn als de harige Wookie.

Radio Times sprak met de acteur tijdens een evenement voor Triple Force Friday. Dat vindt op vrijdag 4 oktober plaats en is de dag waarom heel wat nieuwe merchandise rond de franchise vrijgegeven wordt. "Ik zou graag meer van Chewie willen zien, maar alles hangt van de volgende film en het verhaal af," begon de Fin het interview.

Geweldig verhaal
Suotamo benadrukt tijdens het interview dat de film "een geweldig verhaal" heeft. Maar hij wilde geen details geven: "We zullen tot december moeten wachten om te zien waar het allemaal om gaat. Iedereen is terug, ze gaan op een geweldig avontuur en nemen het op tegen de steeds gevaarlijker wordende First Order. En dat wordt echt de moeite van het kijken waard."

Het verhaal van Chewbacca in de volgende Skywalker-film is nog niet zeker, maar we weten wel dat de Wookie voor het eerst sinds 1977 herenigd wordt met Lando Calrissian. Vanaf 20 december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair