Nieuwe foto 'Star Wars: The Rise of Skywalker'  toont de Knights of Ren

Nieuwe foto 'Star Wars: The Rise of Skywalker' toont de Knights of Ren

In december komen we er eindelijk achter welke rol de Knights of Ren spelen in de Skywalker-saga.

In het in december te verschijnen Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker komt de Skywalker-saga na enkele decennia ten einde. Dit betekent ook dat we nog een aantal grote onthullingen kunnen verwachten rondom hoofdpersonages Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver). Met name het verhaal rondom laatstgenoemde heeft een aantal mysterieuze aspecten waarover meer verteld kan worden. Zo weten we nog steeds maar weinig over zijn handlangers; de Knights of Ren. De door Empire Magazine vrijgegeven foto van vandaag lijkt er op te duiden dat we in het negende deel meer te weten komen over deze handlangers van Kylo. De foto kun je hieronder bekijken.

Empire Magazine heeft, zoals vaker het geval is, een aantal exclusieve foto's bemachtigd van de nieuwste Star Wars. Met name die van de Knights of Ren zal de nodige reacties opwekken bij de fans. Een theorie is dat Ren, na Snoke te hebben gedood, de hulp heeft ingeschakeld van zijn oude maten om zijn eigen leiderschap stabiel te laten verlopen.

Nog tweeënhalve maand te gaan!
Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf 18 december a.s. in de Nederlandse bioscopen. Naast de eerder genoemde Ridley en Driver zijn er in de film ook rollen weggelegd voor acteurs als Oscar Isaac, Mark Hamill, Domhnall Gleeson, Keri Russell, John Boyega en Carrie Fisher. Ian McDiarmid keert op zijn beurt (op de een of andere manier!) terug als Emperor Palpatine.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair