Algemeen

Dwayne Johnson hint naar 'Fast & Furious'-comeback!

Hij leek even buiten beeld.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Ondanks dat Fast & Furious: Hobbs and Shaw niet boven het miljard is uitgekomen, zoals Furious 7 en The Fate of the Furious, noteerde de eerste spin-off in de reeks wel erg sterk met een dikke $755 miljoen wereldwijd.

Het geeft aan dat de personages Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham) toch behoorlijk populair zijn in de Fast and Furious-franchise. Johnson heeft nu gehint naar zijn terugkeer in de hoofdreeks. Via Instagram benaderde hij franchisegezicht Vin Diesel en zei hij dat ze elkaar weer snel zien: "I'll be seeing you soon, Toretto."


Belangrijk gezicht
Al tien jaar is Johnson te zien in de franchise als Luke Hobbs, van deel vijf tot en het meest recente achtste deel The Fate of the Furious uit 2017. De complete franchise bracht tot op heden een kleine $6 miljard op.

Op 22 mei 2020 verschijnt Fast & Furious 9, naar verluidt zonder Johnson, en op 2 april 2021 verschijnt al Fast & Furious 10. Ook zou er een F&F-film rond een vrouwelijk personage in ontwikkeling zijn.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

"schreef hij"?

Hij zegt het in het filmpje, en de context is dat Vin Diesel een bericht had gestuurd met felicitaties voor z'n huwelijk en het succes van H&S.

deregtx

Avatar

Fast & Furious 10: Uitmelkerij of the Furious..

Sunspot

Avatar

Cool filmpje.

Wil die 2 ook weer samen zien en dan Cena tegen The Rock haha, zou vet zijn!

Weet bijna zeker dat dat ook gaat gebeurn, link naar WWE ook, gewoon vet!

Civilian Supreme

Avatar

Dwayne Johnson overkill!
Ik zie ook geen karakter meer in zijn personages, alleen Johnson die Johnson speelt. Nu zat er al nooit veel verschil in maar met name bij Faster (wat serieuzer) en Pain en Gain zat er nog iets verschil in. In Fast 5 had hij iig nog een baardje om onderscheid te maken.

Frietgezicht

Avatar

^ Precies wat jij zegt. Grappig genoeg had ik bijna hetzelfde met Ryan Reynolds toen die verscheen in Hobbs and Shaw.

Jammer dat rockie niet in de nieuwe terminator de badguy speelt, een keer wat anders.

Civilian Supreme

Avatar

^haha klopt, Reynolds speelt ook maar op 1 manier, dat werkt bij The Hitman's bodyguard en met name Deadpool maar ook bij hem wordt dat erg eentonig.

ThysRomani

Avatar

Ik hou van die kerel, maar het klopt wel redelijk. Johnson speelt Johnson. Er is ook een wat kleinere film, die me - qua karakter differentiatie - goed kon bekoren: Snitch, waar het niet gaat om zijn spierballen. Natuurlijk moeten we Be Cool niet vergeten, zeer amusant. De laatste tijd echter plain old Johnson. Zakelijk gezien is hij natuurlijk top of the bill. Ver gekomen sinds 14 dollar.

Reynolds ben ik gedeeltelijk met je eens, maar vergeet vooral niet dat hij een prima drama acteur kan zijn. Amityville, Smokin' Aces, Buried en Safe House zijn hier mooie voorbeelden van.

Desalniettemin ademt de man comedy. Er is geen betere kandidaat voor Deadpool. Dat zou een Jared Leto worden van zijn Heath Ledger.

NieuwsFilm

meest populair