Brute trailer 'The Gentlemen': ouderwetse Guy Ritchie-film!

Brute trailer 'The Gentlemen': ouderwetse Guy Ritchie-film!

De regisseur van Sherlock Holmes, Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch.

Eerder vandaag zag je al eerste foto's uit de nieuwste film van regisseur Guy Ritchie, van wie je eerder dit jaar de Disney-film Aladdin zag. Nu komt hij met een ouderwetse misdaadfilm en hieronder zie je de eerste beelden in de trailer voor The Gentlemen, die STX Entertainment online heeft gezet.

Uiteraard met de nodige grote namen zie je in The Gentlemen een verhaal over de Amerikaanse expat Mickey Pearson die een zeer winstgevend marihuana-imperium heeft opgebouwd in Londen. Wanneer bekend wordt dat hij voor goed de business vaarwel wil zeggen, leidt dit tot intriges, omkoping en chantage in een poging om de plek van Pearson te bemachtigen.


Veel grote namen
Uiteraard koos Ritchie weer voor een samenwerking met veel grote namen, met Matthew McConaughey in de rol als Mickey Pearson en grote en kleinere bijrollen voor Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell en Hugh Grant.

Op 30 januari 2020 moet The Gentlemen - eerder bekend onder de titel Toff Guys - in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen. Hieronder de bijhorende poster!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair