'Star Wars'-personage Babu Frik uit 'The Rise of Skywalker' onthuld!

Er komen voldoende nieuwe wezens.

Komende maanden worden we klaargestoomd om terug te keren naar een ver weg heelal van een lange tijd geleden. Dit keer voor een bijzonder moment, aangezien Star Wars: The Rise of Skywalker de Skywalkersage gaat afronden. Minder uniek is dat we ook in deze film weer veel nieuwe buitenaardsen te zien krijgen.

Via Lucasfilm krijgen we nu een eerste blik op het buitenaardse wezen Babu Frik. Hij wordt omschreven als een kleine droidsmith die bij de Spice Runners van Kijimi werkt en vrijwel elke droid kan herprogrammeren of wijzigen, ongeacht de beveiligingsmaatregelen die zijn systemen beschermen. Het gerucht gaat dat Babu Frik de bekende droid C-3PO van rode ogen zal voorzien.

Bekijk de afbeelding
Dat de campgane rond J.J. Abrams' The Rise of Skywalker losbarst is ook onthuld, aangezien er acht merken zijn gekozen die de campagne gaan aanvoeren: Porsche, Bose, United Airlines, General Electric, McDonald's, Samsung Mobile, General Mills en Dannon.

Vanaf 18 december zien we hoe Adam Drivers Kylo Ren en Daisy Ridley's Rey het Star Wars-universum opnieuw op zijn kop zetten.

NieuwsFilm

meest populair