Will Smith en Martin Lawrence op eerste poster 'Bad Boys for Life'

Will Smith en Martin Lawrence op eerste poster 'Bad Boys for Life'

Ride Together. Die Together.

Sony Pictures heeft vandaag de eerste poster vrijgegeven van de langverwachte actie-sequel Bad Boys for Life. Op de poster zien we Will Smith en Martin Lawrence als respectievelijk Mike Lowery en Marcus Burnett. Zij worden in de nieuwe film herenigd voor nog een laatste zaak.

In het nieuwe deel zien we hoe de politie van Miami en het zogenaamde AMMO-team er alles aan om af te rekenen met de koelbloedige moordenaar (en hoofd van een drugskartel) Armando Armas (Jacob Scipio). Paola Nunez speelt daarnaast de rol van Rita, een criminele psycholoog die de leiding heeft over AMMO, maar ook een oude vlam is van Mike. De rest van de cast bestaat uit namen als Joe Pantoliano, Theresa Randle, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, DJ Khaled en Charles Melton.

Een blockbuster in januari
Bad Boys for Life komt uit op 17 januari 2020. Blockbusters als deze komen niet snel uit in januari, maar wellicht dat de film hiermee een nieuwe trend begint. De Belgen Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren de film en verfilmen een script van Peter Craig, Joe Carnahan en Chris Bremmer. Jerry Bruckheimer en Doug Belgrad produceren.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair