Weer nieuw personage 'Star Wars: The Rise of Skywalker' onthuld!

Dominic Monaghan lijkt een verzetsheld te zijn.

Vandaag is de eerste blik op het personage van Dominic Monaghan in Star Wars: The Rise of Skywalker onthuld. De acteur voegde zich in augustus vorig jaar bij de film van J.J. Abrams, maar we hoorden erg weinig over zijn personage. In plaats daarvan was er aandacht voor nieuwelingen als Zorii Bliss, Jannah en Allegiant General Pryde.

Daardoor hadden we de indruk dat het personage van Monaghan relatief weinig te doen zou hebben in de film. Natuurlijk weten we dat nog niet zeker en zullen we dat pas weten zodra de film in de bioscopen te zien is. De afgelopen weken zagen we immers ook de nieuwe aliens Boolio en Babu Frik, die allebei naar het schijnt een kleine maar cruciale rol hebben.

Nieuw personage
Hieronder kan je het nieuwe personage van Monaghan zien, zoals hij dat zelf op sociale media deelde. Aan het kostuum te zien, maakt het personage deel uit van het verzet, dat na het grote verlies in The Last Jedi alle hens aan dek nodig heeft. Tegelijk zou hij ook een huurling kunnen zijn. Wat het is, merken we in december, want dan draait de film in de bioscoop!


NieuwsFilm

meest populair