Celebrity

Billy Bob Thornton vindt het treurig dat mensen hem als een geschifte mafketel zien

"Dat kwetst mijn gevoelens wel enigszins."

door FilmTotaal om 08:30 in Celebrity
Het blijkt dat Bad Santa-acteur Billy Bob Thornton het niet makkelijk heeft als het op fans en mensen aankomt die hij op straat ontmoet. De 64-jarige Amerikaan heeft gedurende zijn carrière aardig wat gekke karakters gespeeld die hem zijn roem hebben geschonken. Helaas voor Thornton zijn het dan ook deze figuren waar mensen als eerst aan denken wanneer ze hem zien.

Dat legde hij uit aan People. Er werd hem gevraagd of hij in het echt afstandelijk en slecht om te benaderen is. Maar dat valt blijkbaar mee. Thornton: "Vaak denken ze dat ik een soort geschifte mafketel ben die ergens in een kerker leeft. Ik heb mijn beste tijden gehad, waarbij ik een weekend of twee ben vergeten. Ik heb plezier gehad. Maar ik vermoed dat ik veel normaler ben dan mensen denken. Ik ben best wel aanspreekbaar."

Vriendelijk
De acteur, die sinds vorige week in het derde seizoen van Goliath schittert, vulde aan: "Er is nog iets, en dat kwetst mijn gevoelens wel enigszins, en dat is wanneer mensen in het openbaar naar mij toe komen en 'Hallo' zeggen, om een foto vragen of wat dan ook. En dan, en dit gebeurt erg vaak, dan zeggen ze: 'Je bent zo vriendelijk. Dat verwachtte ik niet.' En dan antwoord ik: 'Nou, ik ben gewoon een vent. Ik speel die [vreemde types] alleen maar.'"NieuwsFilm

meest populair