Algemeen

Eindgevecht Rey en Kylo Ren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' duurde 6 dagen om op te nemen

En wanneer is de nieuwe trailer te zien?

door Jim Pedd om 06:37 in Algemeen
Als we in december naar Star Wars: The Rise of Skywalker kunnen, zal er een groots gevecht plaatsvinden tussen Kylo Ren (Adam Driver) en Rey (Daisy Ridley). Beeldmateriaal dat tot nu toe is vrijgegeven, heeft tot dusverre laten zien dat het een grootschalig gevecht in het water wordt.

Dat gevecht heeft behoorlijk lang gekost om op te nemen: zes dagen om precies te zijn. Niet gek, want regisseur J.J. Abrams moet echt de top zetten en de Skywalker-saga met een enorme knal tot een einde brengen. Het kon dus bijna niet anders, of er zou een groots gevecht als dit opgenomen worden.

Zes dagen
Volgens acteur Anthony Daniels, die C-3PO speelt in de film, duurde het echt enorm lang om de scène op te nemen. Die speelt zich volgens de geruchten af op het wrak van de Death Star op de maan Endor. "Het kostte zes dagen om op te nemen. Dat was behoorlijk bruut, omdat het in november was en golf na golf hen raakte. Dus heel veel waardering voor Daisy en Adam om dat allemaal te doorstaan."

Als The Rise of Skywalker van start gaat, is Kylo Ren de nieuwe leider van de First Order. Ondertussen heeft Rey de taak op zich genomen om de overgebleven Resistance-leden te leiden en te proberen een plek te vinden in de rijke geschiedenis van de Jedi. De volgende trailer, overigens ook de laatste, zou 21 oktober te zien zijn. De film zelf draait in december in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tommieman

Avatar

Kom maar op met de 3 uur durende grote ontknoping!

Arnold_FF7

Avatar

Kan niet wachten tot die uit is. Kunnen we hopelijk opnieuw beginnen in de volgende trilogie.

ExtraDip3000

Avatar

Ziet er gaaf uit! Vuur in deel 3 , water in deel 9. Water + Vuur = Balans

kokosnoot

Avatar

Hierna moet ze tegen palpatine vechten of tegen een sith clone van zichzelf?

Goku32

Avatar

Hopelijk word het een beter gevecht tussen hun. Dan het gevecht tussen luke and kylo want dat was 10x niks

NieuwsFilm

meest populair