Eindgevecht Rey en Kylo Ren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' duurde 6 dagen om op te nemen

Eindgevecht Rey en Kylo Ren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' duurde 6 dagen om op te nemen

En wanneer is de nieuwe trailer te zien?

Als we in december naar Star Wars: The Rise of Skywalker kunnen, zal er een groots gevecht plaatsvinden tussen Kylo Ren (Adam Driver) en Rey (Daisy Ridley). Beeldmateriaal dat tot nu toe is vrijgegeven, heeft tot dusverre laten zien dat het een grootschalig gevecht in het water wordt.

Dat gevecht heeft behoorlijk lang gekost om op te nemen: zes dagen om precies te zijn. Niet gek, want regisseur J.J. Abrams moet echt de top zetten en de Skywalker-saga met een enorme knal tot een einde brengen. Het kon dus bijna niet anders, of er zou een groots gevecht als dit opgenomen worden.

Zes dagen
Volgens acteur Anthony Daniels, die C-3PO speelt in de film, duurde het echt enorm lang om de scène op te nemen. Die speelt zich volgens de geruchten af op het wrak van de Death Star op de maan Endor. "Het kostte zes dagen om op te nemen. Dat was behoorlijk bruut, omdat het in november was en golf na golf hen raakte. Dus heel veel waardering voor Daisy en Adam om dat allemaal te doorstaan."

Als The Rise of Skywalker van start gaat, is Kylo Ren de nieuwe leider van de First Order. Ondertussen heeft Rey de taak op zich genomen om de overgebleven Resistance-leden te leiden en te proberen een plek te vinden in de rijke geschiedenis van de Jedi. De volgende trailer, overigens ook de laatste, zou 21 oktober te zien zijn. De film zelf draait in december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair