Algemeen

Wordt Kylo Ren dé Darth Vader van 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Nieuwe afbeelding beeldt Kylo Ren duister af.

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Een nieuwe trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker zou niet lang meer op zich laten wachten, en mogelijk zien we in die beelden iets meer over wat we rond het personage Kylo Ren van Adam Driver kunnen verwachten.

Onderstaande nieuwe promo-afbeelding is online opgedoken en daarin zien we hoe de slechterik uit The Force Awakens en The Last Jedi visueel wordt gelinkt aan zijn grootvader. In zijn cape zit namelijk de helm van Darth Vader verwerkt. Zou dit een (nieuwe) hint zijn dat deze jonge Skywalker-afstammeling de Darkside verder zal omarmen, en mogelijk daarna de rug toe zal keren? Het is uiteraard maar de vraag wat Palpatine (Ian McDiarmid) van hem wil.


Niet iets nieuws
Overigens werd deze symboliek al eens gebruikt voor de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith uit 2005. Toen werd het masker van Darth Vader geplaatst in de kleding van Anakin Skywalker van acteur Hayden Christensen. Aan het einde van Revenge of the Sith wordt Darth Vader geboren.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Volgens mij zag ik die foto van Kylo al eens op 9gag staan. Dus fanmade.

Ziet r ook niet mooi uit

Xenolicker

Avatar

De dartvader van Nederland blijft in ieder geval Raymond van Barneveld. Komende nacht komt de trailer volgens een bericht op instagram van Femi Oguns, de manager van John Boyega.

Goku32

Avatar

Nee dat gaat nooit gebeuren ze hebben het al laten zien in de eerste met kylo ren. En hij is een faal vind ik. Hij komt niet eens in de buurt van Dark vader

kokosnoot

Avatar

Misschien krijgt hij een soort gelijke rol maar dat zou wel erg copycat zijn en niet origineel. Zwakte bod.

Verder helemaal eens met Goku32. Kylo Ren is in mijn ogen een neurotische, narcistische puber met identiteit problemen die het niet haalt bij Darth Vader.

GinoD240

Avatar

Wat een idiote vraag!....wie neemt " Ren je rot" nog serieus dan, brugklassers?

Gigan72

Avatar

Wie zegt dat Palpatine iets te maken wil hebben met Kyko Ren.
Kylo is familie van Anakin Skywalker/ Dath Vader.
Het was een Skywalker die er er voor zorgde dat Palpatine werd verslagen..
Als ik Palpatine was zou ik niets meer te maken willen hebben met een Skywalker.

Zou cool zijn als Palpatine en zijn Sith Empire het opneemt tegen The Resistance en The First Order.

ralphb

Avatar

J.J. gaat dus verder met de Kylo-Vader-arc uit TFA, waar in TLJ ook maar geen seconde over gerept werd. Ik vrees dat we TLJ nog meer gaan haten dan nu al het geval is, hehe.

Xenolicker

Avatar

Geen trailer, grom, grom... Alsof we al niet genoeg te stellen hebben met Mark Hamill lijkt nu deze Femi Oguns een duit in het Star Wars-grappenzakje te willen doen. In zijn bericht staat dat de nieuwe Star Wars-trailer maandag verschijnt, en dat het officieel is. Er staat alleen niet bij welke maandag...

GinoD240

Avatar

@ralphb

Het is geen kwestie van haat bij mij, maar het is gewoon gruwelijk absurd....Ze hebben zo lopen prutsen met TLJ, dat je werkelijk....wat je ook nog bij gaat fantaseren....al zou er "Bij Wijze van Spreken"een extra film bij komen....-wat niemand nog geloofd...en waarom zou je-, helemaal niets meer kunt, met deze hele Trilogie....het verhaal is zodanig vast gelopen, dat je hooguit een "Etalage" van scenes overhoudt...om de fans...de overgebleven doelgroep maar wat toe te stoppen.Er moet nog zoveel in die film gebeuren.

-Sith Troopers
-Reylo's ( ROTS Obiwan-Anakin playback)
-Palpatine re-introductie met 2de DeathStar
-Nieuwe karakters introductie
-Finn & Rose (Romance)
-Leia's toevoegde scenes?????
-C3po en R2D2 zullen ook nog wel een epische vaarwel krijgen
-The Knights of Ren formele introductie.....of blijft het bij een Cameo

Ik kan me echt helemaal niets "verassends goed" meer bij die film voorstellen, alleen dat het nog vrij chaotisch gaat worden......en Absurd.

NieuwsFilm

meest populair