Algemeen

Geen vrees dat fans 'Star Wars: The Rise of Skywalker' gaan boycotten

Dit zegt C-3PO acteur Anthony Daniels.

door Bram de Groot om 08:39 in Algemeen
Op 18 december trapt Star Wars: The Rise of Skywalker zijn verblijf in de Nederlandse bioscoopzalen af. Vanaf dan zullen veel mensen een avondje naar de film gaan om te zien hoe de Skywalkersage wordt afgerond. Maar gaat dit ook gebeuren in de getale als bij de twee voorgangers die ruim boven een miljard dollar ophaalden?

Er is nogal wat kritiek op het verloop van de vervolgtrilogie van Walt Disney en veel fans hebben weinig hoop op een waardige afronding. Vrees voor een soort van boycot is er bij de makers niet als we de woorden van acteur Anthony Daniels (C-3PO) mogen geloven.

Iedereen zal zich vermaken
Tijdens een presentatie voor zijn boek 'I Am C-3PO - The Inside Story' zei Daniels dat hij weet dat er fans zijn die geen vertrouwen hebben in The Rise of Skywalker, maar hij denkt ook dat deze fans als eerste de film zullen bezoeken. Ook zei hij dat iedereen zich zal vermaken met de film en tevreden zal zijn over het einde.

Regisseur J.J. Abrams en schrijver Chris Terrio zouden volgens Daniels alle verhaallijnen hebben verbonden en ze hebben afgerond. De film zou voor zowel de liefhebbers van de darkside als de liefhebbers de lightside van de force voldoende te bieden hebben.14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

23VDV23

Avatar

^Lekkere zin zo. De cijfers zullen het uitwijzen. Ik verwacht die boycot ook niet. De mensen die dat online roepen roepen het vooral heel vaak. Bij zo'n beetje elk snippertje informatie dat er over de film verschijnt zijn ze haantje de voorste. Dus hoewel ze roepen dat het ze niets meer interesseert blijkt uit niets dat ze het kunnen loslaten. Kwestie van heel stoer doen met een online nickname, maar in de echte wereld zo snel mogelijk naar de bioscoop als die film uit is.

DucoZ

Avatar

Hahaha, gewoon de cam versie net als bij Solo. Er is nog steeds interesse, maar er voor betalen gaat em niet worden.

ExtraDip3000

Avatar

@23VDV23: zo is het maar, we zullen zien in december.

PRIME

Avatar

@DucoZ

Je plaat hangt al een paar weken vast, maat.

PRIME

Avatar

^
23VDV23: Je bedoelt DucoZ? :P

ThaBEN

Avatar

Ik moet hem zeker zien omdat ik al tijd geïnvesteerd heb ik de eerdere 2 delen en het vervelend vindt om niet te weten hoe de trilogy het eindigt. Maar eerlijk gezegd is mijn hype totaal verdwenen. Vooral na de aankondiging op deze site een paar dagen terug, dat het eindgevecht tussen Rey & Kylo Ren zal plaatsvinden (https://www.filmtotaal.nl/nieuws/68177).
Dat neemt bij mij gelijk alle hoop van een mogelijke spannende plottwist weg. Kylo heeft voor mij gewoon niet de draagkracht om als 'main bad guy' een gehele trilogy te dragen. Snoke had dat in mijn ogen wel, maar helaas heeft Rian Johnson dat teniet gedaan. Ondanks dat ga ik deze film wel kijken, maar wacht tot hij op Disney+ beschikbaar is.

Moviemagic

Avatar

Ik ga hem niet in de bioscoop kijken. Die Kylo Ren (Adam Driver) heeft niet bepaalde de impact van een goede slechterik. Hij is voor mij meer lachwekkend dan iets anders.

PRIME

Avatar

@TheBEN

Niet alles dat je leest hoeft waar te zijn.

Harrie69

Avatar

Juist heel veel zin in. Je kunt geen film maken die iedereen voldoening geeft. Als je ieder detail gaat bekritiseren, kijk je iedere film voor jezelf kapot. Ik ga gewoon lekker genieten en laat het op mij afkomen.

Malloy de Beer

Avatar

Ook ik heb er zin in.
Perfectie vind je niet in een film, en zeker niet in een Star Wars film.
Laat het gewoon op mij afkomen.

Frietgezicht

Avatar

Zou Scorsese dit ook geen cinema vinden?

Gigan72

Avatar

Ik vinft The Last Jedi echt een slechte film... maar toch ga ik The Rise of Skywalker in de bios kijken .. ik ben en blijf Star Wars fan.

@theBen
Iedereen weet dat er een gevecht zal plaats vinden tussen Rey en Kylo Ren. Daar heb je geen artikel voor nodig.
En het is ook te zien in de trailer.

ExtraDip3000

Avatar

21 oktober de 3de maar ook laatste trailer voor The Rise Of Skywalker waarschijnlijk gereleased!

NieuwsFilm

meest populair