Geen vrees dat fans 'Star Wars: The Rise of Skywalker' gaan boycotten

Geen vrees dat fans 'Star Wars: The Rise of Skywalker' gaan boycotten

Dit zegt C-3PO acteur Anthony Daniels.

Op 18 december trapt Star Wars: The Rise of Skywalker zijn verblijf in de Nederlandse bioscoopzalen af. Vanaf dan zullen veel mensen een avondje naar de film gaan om te zien hoe de Skywalkersage wordt afgerond. Maar gaat dit ook gebeuren in de getale als bij de twee voorgangers die ruim boven een miljard dollar ophaalden?

Er is nogal wat kritiek op het verloop van de vervolgtrilogie van Walt Disney en veel fans hebben weinig hoop op een waardige afronding. Vrees voor een soort van boycot is er bij de makers niet als we de woorden van acteur Anthony Daniels (C-3PO) mogen geloven.

Iedereen zal zich vermaken
Tijdens een presentatie voor zijn boek 'I Am C-3PO - The Inside Story' zei Daniels dat hij weet dat er fans zijn die geen vertrouwen hebben in The Rise of Skywalker, maar hij denkt ook dat deze fans als eerste de film zullen bezoeken. Ook zei hij dat iedereen zich zal vermaken met de film en tevreden zal zijn over het einde.

Regisseur J.J. Abrams en schrijver Chris Terrio zouden volgens Daniels alle verhaallijnen hebben verbonden en ze hebben afgerond. De film zou voor zowel de liefhebbers van de darkside als de liefhebbers de lightside van de force voldoende te bieden hebben.



NieuwsFilm

meest populair