Algemeen

55-jarige Russell Crowe gaat zijn eerste horrorfilm maken

De film, die vooralsnog geen titel heeft, wordt geschreven en geregisseerd door Joshua John Miller.

door Wouter Drummen om 17:26 in Algemeen
Russell Crowe is o.a. bekend van heel wat pareltjes zoals Gladiator, L.A. Confidential en Cinderella Man. Toch gooit de met een Oscar bekroonde acteur het deze keer eens over een andere boeg. Zo heeft hij onlangs getekend voor de nieuwe horrorfilm van producent Kevin Williamson, voornamelijk bekend als de scenarist van Scream.

De film, die vooralsnog geen titel heeft, wordt geschreven en geregisseerd door Joshua John Miller en M.A. Fortin. De 55-jarige Crowe heeft de hoofdrol weten te bemachtigen. In de film speelt hij een acteur die meedoet in een horrorfilm. Langzaam maar zeker begint hij de grip op de realiteit te verliezen. Zijn dochter begint zich zorgen om hem te maken. Zij vraagt zich af of zijn oude verslavingen misschien weer de kop op steken of dat er iets sinisters aan de hand is.

Cast & crew
Producent Williamson liet zich over het team uit: ''Ik vind het geweldig om samen te werken met Russell. Hij is een van de beste acteurs van deze generatie. Fortin en Miller hebben ook een hele frisse blik op deze film. Ik weet zeker dat zij er samen iets heel engs en tegelijkertijd iets moois van gaan maken''. Het regisseursduo maakte al eerder de slasherfilm The Final Girls, terwijl Crowe nog nooit in een echte horrorfilm te zien was, want The Mummy kunnen we misschien maar beter niet meetellen...

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Raki-Pure

Avatar

Zag laats beelden van hem ergens in de media … zijn verschijning leek wel een promo video voor Obesitas. Neemt niet weg dat het een begenadigde acteur is alleen hoop ik dat zijn mega overgewicht niet te veel van zijn acteertalent overschaduwd.

Chill Blinton

Avatar

@Lhbt-Pure Ja ik zag die foto's laatst ook voorbij komen. Ziet er niet gezond uit!

Goku32

Avatar

Klinkt wel als een interessante horror film

John Wayne

Avatar

Raki en Chill. Dat waren waarschijnlijk de foto's voor de film 'Unhinged'. Hij droeg voor die opnames een fatsuit.

Sunspot

Avatar

Verhaal klinkt wel goed

NieuwsFilm

meest populair