Algemeen

'Deadpool' blijft ook in het MCU R-Rated

Dat laat een van de schrijvers weten.

door Jim Pedd om 07:16 in Algemeen
De kans is groot dat Deadpool gewoon R-Rated is in het Marvel Cinematic Universe. Fans waren lange tijd bang dat dit niet het geval zou zijn, maar die zorgen lijken nu wel weg te zijn. De zalvende woorden van Disney-baas Bob Iger, dat fans zich geen zorgen hoeven te maken, blijken dus terecht.

Entertainment Weekly sprak met scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick en zij vertelden over de volgende Deadpool-film. Alhoewel er nog geen concrete plannen zijn voor een nieuwe film, is er een ding wel redelijk zeker. "De waarheid is, dat we het allemaal nog uitzoeken," vertelde Wernick over een vervolg. "Marvel heeft belooft dat we in het R-Rated Deadpool-universum mogen blijven spelen. En de hoop is dat ze ons ook in het MCU laten duiken en wat laten spelen in die zandbak."

Eerste ontmoeting
De kans is dus groot dat Deadpool ook in het MCU een R-Rating mag houden. Tegelijk zal hij volgens geruchten ook verschijnen in PG-13-films, waarmee hij dan weer wel iets minder hard zal zijn. Hoe dan ook, kwam Ryan Reynolds langs op het kantoor van Marvel, zoals hij liet zien op zijn Instagram:5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Er is echt wel wat grappigs te verzinnen om Deadpool solofilms R-Rated te houden en zijn bezoekjes aan de familiefilms niet. Maar indien ze toch switchen en van de R-Rated afgaan, dan is dat wel het einde van Deadpool. For sure.

Vwall007ST

Avatar

Zet op Disney + gewoon een 16+ of 18+ sectie.

Gigan72

Avatar

^
In de usa heeft men ook een 18+ rating voor films.

Sunspot

Avatar

Maar als ze Deadpool in MCU laten verschijnen, dan moeten ze eigenlijk ook Collossus en zo hetzelfde moeten laten.

Sowieso moet het R-rated blijven, tuurlijk kan hij kindvriendelijk verschijnen in het MCU, maar vraag me af of Disney dat aandurft.

Dat kinderen dan Deadpool willen zien, meer van en opeens hard R-rated haha.

NieuwsFilm