'Deadpool' blijft ook in het MCU R-Rated

'Deadpool' blijft ook in het MCU R-Rated

Dat laat een van de schrijvers weten.

De kans is groot dat Deadpool gewoon R-Rated is in het Marvel Cinematic Universe. Fans waren lange tijd bang dat dit niet het geval zou zijn, maar die zorgen lijken nu wel weg te zijn. De zalvende woorden van Disney-baas Bob Iger, dat fans zich geen zorgen hoeven te maken, blijken dus terecht.

Entertainment Weekly sprak met scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick en zij vertelden over de volgende Deadpool-film. Alhoewel er nog geen concrete plannen zijn voor een nieuwe film, is er een ding wel redelijk zeker. "De waarheid is, dat we het allemaal nog uitzoeken," vertelde Wernick over een vervolg. "Marvel heeft belooft dat we in het R-Rated Deadpool-universum mogen blijven spelen. En de hoop is dat ze ons ook in het MCU laten duiken en wat laten spelen in die zandbak."

Eerste ontmoeting
De kans is dus groot dat Deadpool ook in het MCU een R-Rating mag houden. Tegelijk zal hij volgens geruchten ook verschijnen in PG-13-films, waarmee hij dan weer wel iets minder hard zal zijn. Hoe dan ook, kwam Ryan Reynolds langs op het kantoor van Marvel, zoals hij liet zien op zijn Instagram:



NieuwsFilm

meest populair