Algemeen

Krijgen Rey en Kylo Ren een relatie in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Die kans bestaat, zo blijkt nu ineens.

door Jim Pedd om 19:32 in Algemeen
In december gaat Star Wars: The Rise of Skywalker in première. De film rondt na 42 jaar het verhaal van de Skywalker Saga af. Maar dat is lang niet alles, fans willen natuurlijk ook weten hoe het verder gaat met Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver). Krijgt het duo een relatie?

Actrice Daisy Ridley sprak met Entertainment Weekly over de plannen voor de volgende film in de franchise. "Het maakt me niet zoveel uit; de theorieën die mensen schrijven. Het is eigenlijk juist heel leuk om ze te horen. Plus, omdat ik weet wat er min of meer gaat gebeuren, ben ik heel benieuwd naar de reactie van mensen op de laatste film," begon ze haar verhaal. "Natuurlijk is er het hele Reylo-verhaal, waar sommige mensen heel erg veel bij voelen. J.J. gaat er wel mee om in de film; het is een complex probleem. Mensen hebben het over giftige relaties en dat soort zaken. Het is geen grap en ik denk dat we er goed mee omgaan. Het is niet iets dat we negeren."

Opvallende Rey
Het is goed dat er gekeken wordt naar de verhouding tussen Kylo Ren en Rey. De twee hebben het niet gemakkelijk gehad tot nu toe, maar delen wel een duidelijke band. De relatie, of deze kan slagen en vragen als vergiffenis, krijgen een grote rol in de volgende film. Dat vertelde schrijver Chris Terrio in het verleden ook al eens.

The Rise of Skywalker draait vanaf 20 december in de bioscoop.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Ze krijgen zeker een relatie. Een vijandige relatie. Of een vriendschappelijke relatie. Of een professionele relatie. Of een rijzende relatie. Of een familierelatie. Of een Forcerelatie. Of een 'iets daar tussenin' relatie. Maar bovenal wordt het waarschijnlijk een platonische relatie.

GreenHornet

Avatar

Relatie op afstand Rey gets Forced by Kylo.

GinoD240

Avatar

Ben meer geïnteresseerd in de relatie tussen twee Porgs!

kokosnoot

Avatar

Als ze een relatie krijgen waarom dan die end battle tussen beide. Ik ben veel meer gedesinteresseerd in onze oude emperor.

NieuwsFilm

meest populair