Krijgen Rey en Kylo Ren een relatie in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Krijgen Rey en Kylo Ren een relatie in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Die kans bestaat, zo blijkt nu ineens.

In december gaat Star Wars: The Rise of Skywalker in première. De film rondt na 42 jaar het verhaal van de Skywalker Saga af. Maar dat is lang niet alles, fans willen natuurlijk ook weten hoe het verder gaat met Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver). Krijgt het duo een relatie?

Actrice Daisy Ridley sprak met Entertainment Weekly over de plannen voor de volgende film in de franchise. "Het maakt me niet zoveel uit; de theorieën die mensen schrijven. Het is eigenlijk juist heel leuk om ze te horen. Plus, omdat ik weet wat er min of meer gaat gebeuren, ben ik heel benieuwd naar de reactie van mensen op de laatste film," begon ze haar verhaal. "Natuurlijk is er het hele Reylo-verhaal, waar sommige mensen heel erg veel bij voelen. J.J. gaat er wel mee om in de film; het is een complex probleem. Mensen hebben het over giftige relaties en dat soort zaken. Het is geen grap en ik denk dat we er goed mee omgaan. Het is niet iets dat we negeren."

Opvallende Rey
Het is goed dat er gekeken wordt naar de verhouding tussen Kylo Ren en Rey. De twee hebben het niet gemakkelijk gehad tot nu toe, maar delen wel een duidelijke band. De relatie, of deze kan slagen en vragen als vergiffenis, krijgen een grote rol in de volgende film. Dat vertelde schrijver Chris Terrio in het verleden ook al eens.

The Rise of Skywalker draait vanaf 20 december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair