Algemeen

Is dit lelijke personage dan Matt Smith in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Er werd eerder geheimzinnig gedaan rond zijn aandeel.

door Bram de Groot om 19:15 in Algemeen
De eerdere Star Wars-films zitten vol cameo's van bekende acteurs. Zo speelde de Britse acteur Daniel Craig (Skyfall) de ongelukkige Stormtrooper die in The Force Awakens (2015) door Rey wordt misleid. Nu lijkt het erop dat Matt Smith ook een mysterieus, mogelijk groter aandeel heeft in het laatste deel van de sage.

In het verleden werd Smith, bekend uit de series Doctor Who en The Crown en Terminator Genisys, op de castlijst gezet om er vervolgens van te worden geschrapt. Nu denken fans dat er een foto van een Topps-kaartje zijn aandeel heeft onthuld. Hieronder zie je een foto van "A New Face".


Wel of geen Smith?
Overigens is niet iedereen overtuigd of dit Smith is. Of de Britse acteur daadwerkelijk deze (of een andere) rol speelt, zie je vanaf 18 december in de Nederlandse bioscoop. Maandag volgt naar verluidt de nieuwste trailer.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pronk47

Avatar

Geen idee,maar nu ik de foto van Matt Smith zo zie bedenk ik me op eens,deze gozer zie ik me wel voor me als de nieuwe James Bond.

GreenHornet

Avatar

Film hoef ik niet te zien ik ga meteen op Spoiler jacht als film uit is.

Xenolicker

Avatar

Lijkt me weer een van die vreemde personages die de Star Wars-films zo leuk maken. O ja, Matt Smith... Ken 'm niet, nog nooit van gehoord. Doctor Wie?

Coola

Avatar

Heb echt zoveel zin in deze film. Waarschijnlijk ga ik er net zoals bij last Jedi er weer twee keer naar toe.

Spider-fan

Avatar

Ik vond het wel leuk dat Daniel Craig ook echt te herkennen is in de film. Matt Smith is verreweg mijn favoriete Doctor Who van de moderne serie (van de oude serie vind ik nog altijd Tom Baker geweldig). De laatste serie van Doctor Who was een vreemde mix van hele goede en heel slechte afleveringen, en ook Jodie Whitaker als eerste vrouwelijke Doctor Who wist niet volledig te overtuigen - vooral qua humor werkt het allemaal een stuk minder. Het is nu al een tijd stil rond Doctor Who, hoewel Whitaker wel terug zal komen schijnbaar.

KeesjeNL

Avatar

@ Master Of Films Ik dacht aan precies hetzelfde ;)!

Guyon2002

Avatar

@MajorJos klik er dan ook niet op. Eikel

NieuwsFilm