Algemeen

Disney vindt regisseur voor live-action 'Pinocchio'

Eerder werden namen als Sam Mendes en Paul King genoemd als regisseur van de film.

door Zilko Tarici om 13:42 in Algemeen


Zemeckis, die de afgelopen zomer hard heeft gewerkt aan een nieuwe verfilming van Roald Dahls The Witches, wordt al een tijdje genoemd als kandidaat voor Pinocchio. Nu het postproductie-proces van The Witches volop in gang is, richt Zemeckis zich langzaam op zijn volgende project. Dit lijkt nu dus Pinocchio te gaan zijn.

Een beroemd verhaal
In de oorspronkelijke animatieklassieker, die gebaseerd is op het beroemde Italiaanse verhaal, volgen we een levende pop die, met behulp van een krekel als zijn bewustzijn, moet bewijzen dat hij het verdient om een echt jongetje te worden.

Andrew Miano en Chris Weitz zullen de nieuwe versie van Pinocchio produceren. Weitz schrijft daarnaast het script samen met Simon Farnaby. David Heyman, die eerder bij de film was betrokken als producent, werkt er niet langer aan mee.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik was op school de krekel in onze musicol van pinnokio hahahaha, en in sneeuwwitje was ik de dwerg met de lange mouwen Hahahahahahahah Poehh wat een tijd

Frietgezicht

Avatar

^ Kan erger. Ik was 1 van de apen in een Jungle Book achtige musical.

Thiver

Avatar

evilvermins7 "Zou er ook niet een wat duistere versie van dit verhaal komen met als regisseur Del Toro? Dat leek mij wel wat, weet niet of het nog steeds in de planning staat"

Ik dacht eigenlijk dat dat project niet doorging, maar ik zie het hier nog niet tussen staan, dus dat is positief.

NieuwsFilm

meest populair