DC-slechterik terug in 'Aquaman II'

DC-slechterik terug in 'Aquaman II'

In 2022 verschijnt Aquamans tweede avontuur.

In 2018 wist Aquaman als eerste film in het DC Extended Universe de magische grens van één miljard dollar aan de wereldwijde box office te passeren. Uiteraard werd vrij snel een tweede deel aangekondigd. Deze verschijnt echter pas eind 2022; dat is over drie jaar.

In het eerste deel zagen we uiteraard Jason Momoa's Arthur Curry a.k.a. Aquaman die in opstand komt tegen de heerser in de DC-onderwaterwereld Atlantis. Zijn grootste tegenstander vindt hij in Orm / Ocean Master van acteur Patrick Wilson. Een andere tegenstander is David Kane / Black Manta van Yahya Abdul-Mateen II.

Black Manta terug!
"Aquaman 2 gaat er komen! Hij verschijnt en dat is geloof ik in 2022. Dus ik kijk ernaar uit om daar deel van uit te maken. Black Manta komt terug en hopelijk veroorzaakt hij veel meer problemen dan in de eerste," aldus Abdul-Mateen II tegenover Uproxx. En dat hij terugkeert was eigenlijk wel duidelijk, mocht je onderstaande after creditscène hebben gezien.


Het zal opnieuw James Wan zijn die de film regisseert en naar verluidt zou voor Aquaman II een spin-off verschijnen rond The Trench. De tweede Aquaman staat gepland voor 16 december 2022.

NieuwsFilm

meest populair