Gaaf moment uit de 'Star Wars: The Rise of Skywalker'-trailer al onthuld!?

Lees alleen als je niet bang bent voor spoilers.

Volgens de geruchten zit er een behoorlijk intens moment in de trailer van Star Wars: The Rise of Skywalker die vannacht tijdens het American Football wordt vrijgegeven. De site Making Star Wars heeft goede bronnen binnen Lucasfilm en schrijft op basis van een van hen wat dat intense moment is.

Lees alleen verder als je niet bang bent voor mogelijke spoilers!


Making Star Wars stelt dat de nieuwe trailer begint met een moment waarop Kylo Ren zijn ruimteschip landt op de dode wereld Exogal (of Exogul, de spelling is onzeker). Hij loopt vervolgens richting een zwevende kubus, waarin hij een lift pakt die ver onder de oppervlakte van de planeet duikt. Daar ontmoet hij een oude man, niemand minder dan Darth Sidious. Daarna zet Kylo zijn lichtzwaard aan en bedreigt hij de man, die vervolgens onthuld wordt: hij zit in een verticale medische stoel.

Naar het schijnt is het moment dat je bovenaan dit bericht in de header ziet het einde van de ontmoeting tussen de twee en is het niet Rey, maar Palpatine die Kylo Ren en allemaal die stormtroopers wegblaast. Hoe dan ook, zou de trailer dus eindelijk Palpatine onthullen!

NieuwsFilm

meest populair