'Last Jedi'-regisseur Rian Johnson werkt nog steeds aan nieuwe 'Star Wars'-trilogie

'Last Jedi'-regisseur Rian Johnson werkt nog steeds aan nieuwe 'Star Wars'-trilogie

De regisseur laat er geen misverstand over bestaan.

Nu de Skywalker-saga bijna ten einde komt met Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker, zullen veel fans zich afvragen wat we in de (nabije) toekomst van de franchise kunnen verwachten. Hier is nog maar bar weinig over bekend, maar we weten wel dat Rian Johnson (The Last Jedi) al enkele tijd werkt aan een reeks nieuwe Star Wars-films die losstaan van de oorspronkelijke verhaallijn.

The Last Jedi is weliswaar het meest omstreden hoofdstuk in de franchise, maar het lijkt erop dat Lucasfilm wel degelijk blij is met Johnsons inbreng. Onlangs gingen er nog geruchten dat Johnson zelf twijfelde aan de toekomst van zijn nieuwe Star Wars-films, maar hier geeft hij nu opheldering over. Tijdens een interview zei hij het volgende:

"Zei ik 'als ik terugkeer'? O god, dat klopt helemaal niet. Ik heb geen updates, maar ik werk er nog steeds aan met Lucasfilm. Zij beraden zich momenteel over de toekomst van de franchise."

Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf 18 december a.s. in de Nederlandse bioscopen. Wanneer we Johnsons nieuwe films kunnen verwachten, is nog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair