Boze fans zijn bang dat C-3PO doodgaat in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Boze fans zijn bang dat C-3PO doodgaat in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Zou de robot geslachtofferd worden in deel negen?

Welk personages uit de originele Star Wars-films heb jij hoog zitten. De kans bestaat dat het duo R2-D2 en C-3PO door menigeen gekozen wordt. In de vervolgfilms keren zij ook terug en nu zijn de nodige fans bang dat C-3PO Star Wars: The Rise of Skywalker niet overleeft.

De nieuwste trailer biedt veel actie, maar nog weinig echte antwoorden. En gelukkig maar. Wel leek de trailer te hinten naar de dood van de droid C-3PO. In de beelden is te horen dat hij "nog één laatste blik wilt op zijn vrienden". Fans veronderstellen nu dat de droid van acteur Anthony Daniels misschien doodgaat in The Rise of Skywalker. Check de trailer nogmaals hieronder.


Boze reacties online
Online laten de nodige fans nu blijken dat zij niet blij zullen zijn als C-3PO het einde van de film niet haalt. Sommige beloven zelfs in opstand te komen. De voornaamste focus in de film zal waarschijnlijk niet op de droid komen te liggen, aangezien Adam Drivers Kylo Ren en Daisy Ridley's Rey het middelpunt zullen vormen in de afronding van de Skywalkersaga; te zien vanaf 18 december!

Hieronder een aantal van de online reactie, wat betreft het mogelijke lot van C-3PO.






NieuwsFilm

meest populair