Toekomst Marvel: 3 of 4 films per jaar met 6.812 personages

Toekomst Marvel: 3 of 4 films per jaar met 6.812 personages

Disney-baas Alan Horn heeft vertrouwen in MCU.

In een rondetafelgesprek van The Hollywood Reporter met de bazen van de vijf grote studio's in Hollywood, plus Netflix en Amazon, gaf Disney-baas Alan Horn kort zijn visie op de toekomst van de films van Marvel Studios.

Op de vraag of hij denkt dat het succes van het Marvel Cinematic Universe op den duur ophoudt, zei Horn dat hij veel vertrouwen heeft in Marvel. "Als de films een meeslepende verhaallijn hebben, als deze hart en humor hebben - twee dingen die ik erg belangrijk vindt -en deze geweldig goed worden uitgevoerd, dan denk ik dat er een publiek is. Maar wie weet."

Drie tot vier films per jaar
Hij rondt af met te zeggen dat ze zo'n 7.000 personages hebben om te gebruiken. "Kevin Feige werkt er hard aan. Hij gaat drie of vier films per jaar doen en deze zijn zeker niet allemaal hetzelfde. We zullen het zien," aldus Horn.

Na drie films in 2019 zien we volgend jaar maar twee films in het Marvel Cinematic Universe. In 2021 zijn er echter vier bioscoopfilms te zien met daarnaast vier Disney+ series. Weten welke dit zijn? Check het complete overzicht van 2020 tot en met 2022!

NieuwsFilm

meest populair