Acteur C-3PO teleurgesteld in nieuwe 'Star Wars' en verdient George Lucas alsnog een Oscar?

Acteur C-3PO teleurgesteld in nieuwe 'Star Wars' en verdient George Lucas alsnog een Oscar?

Acteur Anthony Daniels vindt van wel.

De rol van Anthony Daniels' C-3PO lijkt op basis van de trailers voor Star Wars: The Rise of Skywalker groter te worden dan zijn aandeel in de twee voorgaande Star Wars-vervolgfilms bij elkaar. De acteur over een Oscar voor STar Wars-bedenker George Lucas en zijn rol als C-3PO in de vervolgreeks.

"De Academy kan heel snobistisch zijn en dat is bijna vanzelfsprekend. En George is geen Hollywood-type. Het is een beetje van 'als je onze groep niet leuk vindt, dan hoor je ook niet in onze groep'." aldus Daniels tegenover The Sun. "Ik maakt me echt pissig dat George nooit een Oscar heeft gewonnen, alleen voor zaken als speciale effecten en dat soort dingen. George verdient meer dan dat."

Veel teleurstelling bij huidige films
Tegenover Express Online laat hij weten hoe hij zich voelt over de rol van C-3PO in de huidige Star Wars-vervolgreeks:


"Ik weet dat het de laatste tijd bijzonder moeilijk voor hem (Mark Hamill) is geweest, omdat de nieuwe films hem niet veel te doen hebben gegeven. Ik herken dat zeker. In deze nieuwe films voelde ik me als tafeldecoratie. En dat is moeilijk omdat ik vind dat dit personage zoveel meer waard is. Maar ik begrijp dat het een hele film is en geen solofilm over C-3PO. Dit is gewoon persoonlijke teleurstelling. Ik krijg betaald of hij iets doet of niet, maar het zou fijn zijn als hij een doel zou hebben."

Hoe het C-3PO zal vergaan in The Rise of Skywalker zien we vanaf 18 december!

NieuwsFilm

meest populair