De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

The Commuter (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, e.a.
Deze actiethriller met Liam Neeson in de hoofdrol speelt zich vrijwel helemaal af aan boord van een trein. Een verzekeringsagent verliest zijn baan. Tijdens een treinreis dwingt een vreemdeling hem om de identiteit van een verborgen passagier te onthullen. Hij moet dit mysterie zo snel mogelijk oplossen en blijkt ongewild in een crimineel complot verwikkeld te zijn geraakt. Hoewel The Commuter geen hele bijzondere film is, kijkt hij prima weg.

You Were Never Really Here (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lynne Ramsay | Cast: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, e.a.
Een oorlogsveteraan wordt door een senator uit New York ingeschakeld om zijn dochter te redden uit een netwerk van mensensmokkelaars. Hij vindt het meisje in een bordeel, maar een groep machtige mannen zint al snel op wraak. In You Were Never Really Here is de hoofdrol weggelegd voor Joaquin Phoenix en die speelt hij op indrukwekkende wijze. Regisseuse Lynne Ramsay weet deze boekverfilming met haar talent naar een hoger niveau te tillen.

Minimalism: A Documentary About the Important Things (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt D'Avella | Met: Dan Harris, Ryan Nicodemus, Rick Hanson, e.a.
In deze documentaire staat het idee van 'minder is meer' centraal. Dit onderwerp wordt vanuit allerlei invalshoeken aangevlogen. Er komen interessante sprekers aan het woord die de verheerlijking van het materialisme afwijzen. Deze personen hebben allemaal een minimalistische levensstijl. De documentaire is daarmee wel wat eenzijdig. Een kritisch tegengeluid ontbreekt. Desalniettemin kan deze film wel de ogen openen.

Anna and the Apocalypse (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: John McPhail | Cast: Ella Hunt, Malcolm Cumming, Christopher Leveaux, e.a.
In deze horrorkomedie nemen Anna en haar vrienden het op tegen zombies, die hun normaal zo rustige woonplaats tijdens Kerstmis ineens belagen. De groep houdt zich schuil in een schoolgebouw en daar leren ze dat het zijn van tiener haast net zo lastig is als overleven, zelfs als het einde van de wereld nabij is. Toch gaan de vrienden hun ondergang zingend en dansend tegemoet. Deze film is bijzonder plezierig en is leuk in elkaar gezet.

Let It Snow (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luke Snellin | Cast: Isabela Moner, Kiernan Shipka, Jacob Batalon, e.a.
Een kerstkomedie, waarom ook niet. In Let It Snow brengt een sneeuwstorm op kerstavond in een kleine stad een groepje scholieren nader tot elkaar. Deze gebeurtenis beïnvloedt hun vriendschappen, liefdesleven en toekomst. Deze romantische tienerfilm vol humor, ongemak en sneeuw is waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd, maar met zo'n interessant acteursensemble is het niet verkeerd om hem eens een kans te geven.


En verder onder meer...

Romantiek
Tune in for Love (2019)

Thriller
Paradise Beach (2019)
U Turn (2016)

NieuwsFilm

meest populair