'Je moet Disney+ hebben om het Marvel Cinematic Universe volledig te snappen'

'Je moet Disney+ hebben om het Marvel Cinematic Universe volledig te snappen'

Kevin Feige is duidelijk: series en films geven complete plaatje.

Ben je fan van het Marvel Cinematic Universe en ben je blij dat je de reeks kunt volgen op basis van zo'n drie films per jaar? Dan heb je vanaf eind 2020 dikke pech. Je moet namelijk Disney+ hebben om het complete plaatje van Phase 4 en verder te begrijpen.

Dit heeft Marvel Studios-baas Kevin Feige gezegd in gesprek met Bloomberg. "Als je alles in de toekomstige Marvel-films wilt begrijpen, dan heb je waarschijnlijk een Disney+ abonnement nodig," aldus Kevin Feige. "Gebeurtenissen uit de series komen terug in de aankomende films zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Scarlet Witch zal een hoofdpersonage in die film zijn." Ook de serie rond Loki zal op die film aansluiten. "Ik weet niet zeker of we dat eerder hebben bevestigd, maar dat zal zo zijn," volgens Feige.

Phase 4 wordt groots!
Met zes films en vijf series in twee jaar is Phase 4 indrukwekkend te noemen. Er verschijnen films rond Black Widow, Eternals, Shang-Chi, Doctor Strange, Spider-Man en Thor. De series zoomen in op Falcon en de Winter Soldier, Scarlett Witch en Vision, Loki en Hawkeye. En dan is er de animatieserie What if...?.

Ook over Phase 5 wordt steeds meer duidelijk. Films rond Blade, Black Panther, Ant-Man 3 en Guardians of the Galaxy gaan op zeker in die reeks verschijnen en er zijn series gepland over She-Hulk, Ms. Marvel en Moon Knight.


Alle bevestigde MCU-films & series per jaar!
2020 | 2021 | 2022



NieuwsFilm

meest populair