Algemeen

Daisy Ridley over schokkende scène in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Rey keert waarschijnlijk nog één keer terug.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Nog ruim een maand tot Star Wars: The Rise of Skywalker! Tot die tijd krijgen we ongetwijfeld nog veel nieuwe beelden uit en details te horen over de afrondende film in de Skywalker Saga. Nu laat actrice Daisy Ridley iets meer weten over een schokkende scène in de film.

"Er was een scène die mij erg raakte," aldus Ridley tegenover Adoro Cinema. "Het was onze laatste dag met opnames in Jordanië en de zon ging onder. Het was zo spannend. Het was maar een korte scène die we heel snel filmden, maar de crew was zo geschokt. Op een manier die ik nog niet eerder had gezien. En ik dacht, 'mijn God, als dit nu al de reactie van mensen is als de scène nog niet eens klaar is, stel je dan voor hoe het zal zijn om de scène in de bioscoop te zien, met de soundtrack van John Williams en zo."

Scène met Dark Rey
Dit blijkt niet de scène te zijn met Dark Rey en haar opvallende lichtzwaard. "Die scène werd in november in Engeland gefilmd," zei Ridley. "We gebruikten enorme waterkanonnen en het was echt heel erg koud. Iedereen werd kletsnat. Het was moeilijk, maar het was ook geweldig doordat de scène heel veel aandacht kreeg."

In The Rise of Skywalker staat Rey tegenover meerdere uitdagingen. Zo is er uiteraard Kylo Ren van Adam Driver, maar ook Ian McDiarmids Palpatine. Daarnaast gaat ze op zoek naar haar roots, want wie zijn toch haar ouders? Vanaf 18 december in de bioscoop!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Dit is toch de Scene **********
In de ********
Het ************

Onderdoor

Avatar

K.U.T. film heb 30 jaar erop moeten wachten 7, 8 en 9.

Krollovic

Avatar

Scène in Jordanië en de zon ging onder. Isn't it obvious? Zons ondergang scène op tatooine natuurlijk.

Guyon2002

Avatar

GreenHornet als je hier nu serieus een film zit te spoilen die pas over een maand uitkomt kun je echt ****** krijgen.
Wat de sterretjes zijn is voor eigen interpretatie...

GinoD240

Avatar

Is ze dan toch Luke's Dochter?

NieuwsFilm

meest populair