Eerste trailer en poster Scooby-Doo film 'SCOOB!'

Eerste trailer en poster Scooby-Doo film 'SCOOB!'

Nieuwe grote animatiefilm met bekende namen.

In 1969 - 50 jaar geleden - debuteerde Scooby-Doo en zijn gang op het kleine scherm en nog steeds wordt de animatiereeks uitgezonden. Na meerdere andere versies, waaronder live action-films in 2002 en 2004, komt er nu een grootse animatiefilm!

Warner Bros. heeft nu een eerste trailer online gezet voor de animatiefilm SCOOB! waarin heel wat bekende stemmen te horen zijn. Verder ook de Nederlandse versie van de trailer.


Hieronder zie je via Fandango ook nog wat eerdere verspreidde beelden uit de film van regisseur Tony Cervone. En goed nieuws voor de fans van de Hanna-Barbera show; het uiterlijk blijft redelijk gelijk aan het origineel - zij het met wat moderne snufjes. Ook lijkt er een knipoog in de film te zitten naar de jonge Scooby-Doo uit de jaren 90. Hieronder als eerste een poster.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Mooie stemmencast
In SCOOB! keert Frank Welker terug voor de stem van Scooby. Andere stemmen van de Scooby-gang komen van Zac Efron als Fred, Gina Rodriguez als Velma Dinkley, Amanda Seyfried als Daphne Blake en Will Forte als Shaggy.


Daarnaast zul je Tracy Morgan horen als Captain Caveman, Kiersey Clemons als Dee Dee Sykes, Ken Jeong als Dynomutt, de Dog Wonder, en Mark Wahlberg als de superheld Blue Falcon. Vanaf mei 2020 in de bioscoop!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair