Celebrity

Robert De Niro over de enige rol die hij 'niet' kan spelen

De wereldberoemde acteur kan maar één rol niet aan.

door FilmTotaal om 15:27 in Celebrity
Robert De Niro heeft een goed jaar achter de rug. De legendarische acteur speelt een belangrijke rol in Joker en speelt de hoofdrol in Martin Scorsese's The Irishman. Toch is er een rol die de met een Oscar bekroonde acteur nooit zal spelen, namelijk die van Donald Trump.

Er zijn al meerdere films geweest over diverse Presidenten, maar als De Niro ooit wordt gevraagd voor het spelen van Trump, zal hij nee zeggen: ''Volgens mij is hij de enige persoon die ik nooit zou kunnen spelen. Hij heeft in mijn ogen geen goede kanten en is een vreemde eend in de bijt. Als je in iemands huid kruipt, probeer je zijn gedrag niet goed te praten, maar de zaken vanuit het standpunt van je personage te bekijken''.

Onmogelijke taak
Dit is volgens De Niro onmogelijk met Trump. Het was al langer duidelijk dat de acteur bepaald geen fan is van de President, aangezien hij al diverse keren felle kritiek heeft geuit op Trump. ''Je moet erachter komen wat de beweegredenen van je personage zijn en je daarop baseren'' gaat De Niro verder. ''Maar daar zal ik bij Trump nooit achter komen...

NieuwsFilm

meest populair