Disney+ lijkt het aantal gebruikers niet aan te kunnen en crasht

Disney+ lijkt het aantal gebruikers niet aan te kunnen en crasht

De dienst blijkt ontzettend populair.

Disney's streamingdienst werd vandaag officieel gelanceerd in Nederland, Amerika en Canada. Door de interesse in Disney+ lijken de servers alleen te zijn overbelast en ervaren veel gebruikers problemen.

Disney heeft zijn nieuwe streamingdienst de afgelopen maanden uitgebreid getest in Nederland. Vandaag werd het platform officieel uitgerold en moeten geïnteresseerden gaan betalen. Disney+ is een goudmijn aan films en series en het is dan niet vreemd dat veel mensen interesse hebben in een abonnement.

Door de drukte op de site kunnen sommigen deze momenteel echter niet gebruiken. Op Twitter schrijven meerdere gebruikers dat zij een foutmelding te zien krijgen. "Er is een probleem met de verbinding met de Disney+ service. Probeer het later opnieuw als het probleem zich blijft voordoen", luidt de error.


Bekijk de afbeelding
Kinderziektes
Niet op elk apparaat lijken de problemen zich voor te doen. Dat de uitrol van zo'n populaire dienst gepaard gaat met enige kinderziektes is verder ook niet gek. Hopelijk worden de problemen snel opgelost, zodat Disney-fans weer kunnen genieten van hun favoriete content.

NieuwsFilm

meest populair