Algemeen

Disney+ lijkt het aantal gebruikers niet aan te kunnen en crasht

De dienst blijkt ontzettend populair.

door Jeffrey Kouters om 20:41 in Algemeen
Disney's streamingdienst werd vandaag officieel gelanceerd in Nederland, Amerika en Canada. Door de interesse in Disney+ lijken de servers alleen te zijn overbelast en ervaren veel gebruikers problemen.

Disney heeft zijn nieuwe streamingdienst de afgelopen maanden uitgebreid getest in Nederland. Vandaag werd het platform officieel uitgerold en moeten geïnteresseerden gaan betalen. Disney+ is een goudmijn aan films en series en het is dan niet vreemd dat veel mensen interesse hebben in een abonnement.

Door de drukte op de site kunnen sommigen deze momenteel echter niet gebruiken. Op Twitter schrijven meerdere gebruikers dat zij een foutmelding te zien krijgen. "Er is een probleem met de verbinding met de Disney+ service. Probeer het later opnieuw als het probleem zich blijft voordoen", luidt de error.Kinderziektes
Niet op elk apparaat lijken de problemen zich voor te doen. Dat de uitrol van zo'n populaire dienst gepaard gaat met enige kinderziektes is verder ook niet gek. Hopelijk worden de problemen snel opgelost, zodat Disney-fans weer kunnen genieten van hun favoriete content.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ExtraDip3000

Avatar

Ondanks ook deze inlog problemen te ondervinden toch de eerste aflevering van The Mandalorian kunnen zien!! 9/10

GreenHornet

Avatar

Ik kan helemaal niet meer aanmelden. Heb account verwijderd

Frietgezicht

Avatar

Gelukkig heb ik hier in de caravan nog wat dvd’s liggen om de tijd mee te doden, ik twijfel tussen Bambi en Freddy Got Fingered

LoekiLoeki

Avatar

Zo op het eerste gezicht lijkt het verholpen te zijn. Een prima eerste aflevering van The Mandalorian gezien! Dit smaakt naar meer.

ThysRomani

Avatar

Nergens last van gehad. En dat. Scheelt.

ExtraDip3000

Avatar

Hoppa jaarabonnement. Kom maar op.

Timothy

Avatar

Ik heb weer last van iets anders. Bij The Mandalorian staat de ondertiteling boven het beeld, waardoor ik het nét niet kan zien. Bij de instellingen vind ik nog geen oplossing voorlopig.

Orko

Avatar

Zat net ff Mandalorian te kijken. Op een of andere manier blijft ondertiteling bovenin op het scherm hangen zodat je eigenlijk niets kan zien.

Orko

Avatar

^@Timothy: ik zag je reactie nu pas. Zelfde probleem dus. Waarschijnlijk wachten op een update dus.

Sparrow_LW

Avatar

ondertiteling had ik ook, kan op mijn samsung TV uit 2016 geen app downloaden, dus kijken via de PS4. Geen idee of het daar aan ligt.... verder viel mij The Mandalorian een beetje tegen. Hoop dat ie toch nog wel eens zn helm af gaat zetten, lastig om me in het karakter in te leven zo.....

Brent.Marvel

Avatar

Ik zie de optie verder kijken nergens meer staan, was the mandalorian aan t kijken en klikte even weg, even later wilde ik verder kijken en moest ik weer opnieuw beginnen.

jj71

Avatar

baby yoda Smiley face

Ang3l

Avatar

Had t gisteren ook kort let Lady & The Tramp.
Plus dat de ondertiteling totaal niet synchroon liep maar eerder in beeld kwam dan de tekst.
Heel irritant.

NieuwsFilm

meest populair