Daisy Ridley neemt 'afscheid' van Rey

Ook laat de bekende actrice zich (niet) uit over haar privéleven.

Een film waar heel wat mensen naar uitkijken is de laatste Star Wars-film van de nieuwe trilogie, The Last Skywalker. De grote ster is opnieuw Daisy Ridley. Zij keert nog een laatste keer terug als Rey. In een recent interview liet de actrice zich uit over de rol die haar leven heeft veranderd.

''In het begin was het wennen, maar ik voel me nu heel zeker'' begint Ridley. ''De derde keer is voor mij absoluut de beste. Het is een gigantische film. Rey maakt allerlei verschillende emoties mee: lachen, huilen, enz. Ik denk dat ik het daarom ook zou leuk vond om te doen, ze maakt van alles mee, fysiek en emotioneel. Ik heb met heel veel aardige en talentvolle mensen kunnen werken. Ik heb ervan genoten!''

Privéleven
Iets waar de actrice wel nog niet aan gewend is, is dat vanwege haar status als ster haar privéleven nu constant onder de loep ligt. Zo gaat er ook een gerucht rond dat ze is verloofd met acteur Tom Bateman, maar hier wilt Ridley niet op ingaan: ''Ik heb het nooit veel over mijn privéleven gehad. Ik wil dat gewoon liever niet allemaal delen. Er wordt al zoveel gedeeld over mijn leven, dus dat is iets waar ik het in ieder geval niet over wil hebben''.



NieuwsFilm

meest populair