Video

Honest Trailers haalt 'Hobbs & Shaw' door het slijk

De spierballenfilm krijgt meer grappen dan klappen om zijn oren.

door Steven van der Vegt om 09:14 in Video
De eerste spin-off van de Fast & Furious-franchise kon al op genoeg aandacht rekenen voordat de camera's ook maar gingen draaien. Sinds Fast & Furious 8 rommelde het tussen enkele castleden en de geplande spin-off Hobbs & Shaw leek daar niet bij te helpen. Achter de schermen werd het net zo over-the-top als in de films zelf.

Eerst konden Vin Diesel en Dwayne Johnson al niet meer door één deur, later zou ook Tyrese Gibson zijn ongenoegen jegens laatstgenoemde uitvoerig beschrijven op social media. Met collega Jason Statham leek het echter wel nog prima te boteren, dus de film met het tweetal kwam er nog steeds. De film werd echter niet minder belachelijk. Genoeg voer voor Screen Junkies om de film en alle perikelen eromheen belachelijk te maken in hun nieuwste Honest Trailer.

Honest Trailer

Mocht je nog willen weten hoe de men op de ideeën kwam van de alle grappen in deze Honest Trailer, dan staat er nog meer hilariteit op je te wachten in het commentaarvideo.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Batman + Robin versus Superman

PRIME

Avatar

Vanuit een hersenloos entertainmentperspectief was dit een heerlijke film. Het mooie van The Rock vind ik dan ook dat hij dat dondersgoed weet en er ook zo in staat.

Civilian Supreme

Avatar

Zelfs als hersenloos vermaak vond ik het tenenkrommend slecht. En met alle actie en cgi geweld dat naar je toegeslingerd wordt eigenlijk nog best saai.
Ik mis de buddy movies zoals Lethal weapon, 48 hours en bijvoorbeeld een Die hard 3. De interactie tussen Jackson en Willis was geweldig.
Statham en Johnson hadden ook een goede chemie samen in ff maar hier hadden ze er veel meer mee moeten doen dan continu hetzelfde.

Frietgezicht

Avatar

Supreme, +1. Kan best begrijpen dat mensen ervan kunnen genieten maar ik vond er ook weinig aan.
Eigenlijk zijn het superhelden geworden alleen zelfs Batman enz lopen in films nog gevaar, hier heb je het gevoel dat als iemand een raket op ze afschiet ze het wel overleven.
Spanning ontbreekt.
Ik kan mij herinneren dat Gibson en Glover in Lethal Weapon 4 op Jet Li afliepen en ik op het puntje van mijn stoel zat. Hier had ik dat totaal niet toen Statham en de Rock op Elba afliepen. En dat is een beetje het probleem van de film.

The Rock speelt ook gewoon The Rock, ik zie Hobbs uit Fast 5 er niet meer in. Statham is opeens een pure goodguy en zelfs Reynolds komt opdraven als zichzelf.

Het is allemaal zo zielloos. Waar zijn popcorn films zoals The Rock die ook niet realistisch waren maar wel spanning hadden, overtuigende karakters, mooie interacties, mooie muziek enz.

Robbepost

Avatar

Het mooiste vind ik dat tijdens het eindgevecht op Samoa the Rock in Haka tenue verschijnt en later heeft hij ineens een broek aan en zie je hem nog snel een shirtje aantrekken en daarmee het risico nemen dat hij niet op een auto kan springen.
Verder super realistische bagger......

Sunspot

Avatar

Morgenavond is voor zitten :D

Sunspot

Avatar

@Civillian Supreme

mis dat ook! Heel dat sfeertje, interactie, actie

NieuwsFilm

meest populair