Celebrity

Matt Damon beleeft angstig moment tijdens vakantie met Chris Hemsworth

Gelukkig liep deze 'spannende ontmoeting' goed af voor de acteur.

door FilmTotaal om 17:03 in Celebrity
Deze zomer maakte Matt Damon samen met Chris Hemsworth een rondreis door Australië. Die reis verliep echter niet zonder incidenten, want tijdens een tripje naar een strand stapte Damon op een levensgevaarlijke slang. Dat vertelt de acteur in The Ellen DeGeneres Show.

Damon en Hemsworth kunnen het behoorlijk goed met elkaar vinden en gaan regelmatig samen met hun gezinnen op vakantie. De laatste reis ging naar Australië, het thuisland van Hemsworth. Hoewel de twee erg hebben genoten van die vakantie, beleefde Damon op weg richting het strand wel een behoorlijk spannend momentje met een ruim drie meter lange python.

"Ik stapte uit de auto, in een buurt die grenst aan een gebied met bomen dat tot aan het strand loopt", vertelt Damon aan DeGeneres. "Ik stapte op iets, in eerste instantie voelde het als een stuk hout, maar toen ik naar beneden keek, bleek het een slang te zijn", vervolgt hij. Gelukkig liep zijn ontmoeting met de python goed af. "De slang had geeneens door dat ik op hem stond", aldus Damon.NieuwsFilm

meest populair