Algemeen

Schurk Ocean Master terug in 'Aquaman 2'?

Patrick Wilson hint naar de terugkeer van Aquamans halfbroer.

door Zilko Tarici om 07:53 in Algemeen
Aquaman is de meest succesvolle DC-film tot nu toe, dus het nieuws dat Warner Bros. het groene licht gaf voor Aquaman 2 was weinig verrassend. Omdat we nog een tijd moeten wachten op het vervolg, weten we nog maar weinig over de film. Het lijkt er nu wel op dat de grote schurk uit het eerste deel in enige capaciteit zal terugkeren.

Aan het einde van Aquaman wist Arthur Curry zijn halfbroer Orm, ook wel bekend als Ocean Master, te verslaan. Meestal worden schurken gedood in films, maar Orm werd 'slechts' gevangen gezet door de nieuwe koning. Dat betekent dus dat Patrick Wilson een veel grotere kans dan menig filmschurk heeft om terug te keren voor een tweede ronde. Tijdens een recent interview met The Hollywood Reporter lijkt de acteur ernaar te hinten dat dit ook echt gaat gebeuren. Wilson zei er het volgende over:

"Ik word maar mondjesmaat ingelicht over Orm-gerelateerde zaken. Soms geef ik ook suggesties over het personage. James Wan geeft vervolgens zijn mening erover. Ik kan je in elk geval zeggen dat de concepten voor Aquaman 2 nog veel indrukwekkender zijn dan die van het eerste deel."

Ocean Master is back!
De opmerking van Wilson dat hij slechts mondjesmaat wordt ingelicht over Orm in Aquaman 2, duidt er wel op dat het personage wel degelijk zijn opwachting zal maken in de film. Laten we hopen dat we hier snel meer duidelijkheid over krijgen!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dus Orm en Black manta keren terug.....?
En Amber niet......?

NieuwsFilm

meest populair