Nicolas Cage speelt Nicolas Cage in film over... Nicolas Cage!

Nicolas Cage speelt Nicolas Cage in film over... Nicolas Cage!

Je kunt immers nooit genoeg Nicolas Cage hebben.

Nicolas Cage, Oscarwinnaar en meme-koning, neemt binnenkort de meest uitdagende rol van zijn loopbaan op zich. Cage zal namelijk niemand minder dan Nicolas Cage spelen in een film over... Nicolas Cage! De titel van de film is en laat zien hoe Cage een fictieve versie van zichzelf speelt die grote twijfels heeft over zijn filmkeuzes, maar daarnaast ook betrokken raakt bij een crimineel plot.

Lionsgate zou de rechten van de film hebben gewonnen in een strijd waarbij ook HBO Max en Paramount waren betrokken. In de film gaan we zien hoe Cage er alles aan doet om een rol in een nieuwe film van Quentin Tarantino te bemachtigen. Ook zien we de gespannen relatie tussen hem en zijn tienerdochter en hoe Cage reflecteert op zijn success in (met name) de jaren '90 en de slechte films waarin hij de laatste 10 jaar meespeelde.

Een liefdesbrief aan Cage
Het script van werd geschreven door Tom Gormican en Kevin Etten. Gormican zal tevens regisseren. Volgens The Hollywood Reporter zou Gormican een brief aan Cage hebben geschreven waarin hij benadrukte dat het script een liefdesbrief aan de acteur is en hem op geen enkele manier belachelijk probeert te maken. Cage was blijkbaar zeer te spreken over het script.

Het is nog onduidelijk wanneer we de film precies kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair